Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gaminghovedkort for 3. gen. AMD Ryzen-prosessorer

MSI MPG X570 GAMING PLUS

  Art.nr: 1009044
  • AMD X570 chipset
  • Socket AM4
  • 2-way CrossFire
  • M.2/NVMe PCIe Gen4
  • MSI Audio Boost

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hovedkortet MSI X570 GAMING PLUS fra MSI gir deg som gamer en ultimat opplevelse. Produsert med fantastisk ingeniørkunst med komponenter av ypperste klasse gir det deg den beste spillfølelsen og de nyeste funksjonene. MSI X570 GAMING PLUS lar deg nyte en grenseløs grafikk med støtte for CrossFire, hvilket gjør deg klar for ytelse utover det vanlige. X570 gjør deg klar for fremtidens gaming.

Rask Gen4 PCI-E og M.2

X570 er klar for å ta imot den nyeste teknologien innen PCI-E hvilket er Gen4 samt en M.2 disk med opptil 64GB/s båndbredde for å kunne levere kraft og ytelse når det kreves som mest.

Vær først på slagmarken

Dette MSI hovedkortet støtter alle de seneste lagringsstandardene. Dette gjør at du kan koble til alle ultraraske lagringsenheter, noe som gir deg fordelen i spillet. Start spill raskere, last inn nivåer raskere og ha en sann fordel over dine fiender.

Oppslukende lyd med MSI Audio Boost 4

Med MSI Audio Boost 4 får du en oppslukende lydopplevelse når du spiller. MSI Audio Boost gir den beste lydkvaliteten med hjelp av premium lydkomponenter. Dette gjør det mulig å nyte imponerende og omsluttende lyd for å skape en utrolig spennende spillopplevelse. 

Konfiguerer som du selv vil

Med grundig erfaring og en lang historie om å skape blant de beste hovedkortene med smarte funksjoner, kan du stole på at dette hovedkortet kommer til å levere førsteklasses ytelse under de mest ekstreme forholdene. Utallige systeminnstillinger og verktøy for feilsøking står til din disposisjon for å drive systemet ditt til nye høyder og tilfredsstiller selv de mest krevende brukerne.

Core Boost-teknologien kombinerer MSIs premium layout og full digital power design som muliggjør raskere og uhindret strømleveranse til CPU med pinpoint-presisjon.

Enkel navigering i BIOS

MSI har gjort sånn at deres BIOS inneholder alle de nyeste alternativene og er enkel å bruke for alle, for gamere og vanlige brukere. De omfattende funksjonene gjør at du kan finjustere systemet ditt for å levere pålitelig høy ytelse når du spiller. Enten det gjelder overklokking eller for å se over innstillingene så skal det være enkelt for alle å kunne ta del og forstå det.

1009044 1009044 MSI MSI MPG X570 GAMING PLUS MPG X570 GAMING PLUS Hovedkortet MSI X570 GAMING PLUS fra MSI gir deg som gamer en ultimat opplevelse. Produsert med fantastisk ingeniørkunst med komponenter av ypperste klasse gir det deg den beste spillfølelsen og de nyeste funksjonene. MSI X570 GAMING PLUS lar deg nyte en grenseløs grafikk med støtte for CrossFire, hvilket gjør deg klar for ytelse utover det vanlige. X570 gjør deg klar for fremtidens gaming. Rask Gen4 PCI-E og M.2 X570 er klar for å ta imot den nyeste teknologien innen PCI-E hvilket er Gen4 samt en M.2 disk med opptil 64GB/s båndbredde for å kunne levere kraft og ytelse når det kreves som mest. Vær først på slagmarken Dette MSI hovedkortet støtter alle de seneste lagringsstandardene. Dette gjør at du kan koble til alle ultraraske lagringsenheter, noe som gir deg fordelen i spillet. Start spill raskere, last inn nivåer raskere og ha en sann fordel over dine fiender. Oppslukende lyd med MSI Audio Boost 4 Med MSI Audio Boost 4 får du en oppslukende lydopplevelse når du spiller. MSI Audio Boost gir den beste lydkvaliteten med hjelp av premium lydkomponenter. Dette gjør det mulig å nyte imponerende og omsluttende lyd for å skape en utrolig spennende spillopplevelse.  Konfiguerer som du selv vil Med grundig erfaring og en lang historie om å skape blant de beste hovedkortene med smarte funksjoner, kan du stole på at dette hovedkortet kommer til å levere førsteklasses ytelse under de mest ekstreme forholdene. Utallige systeminnstillinger og verktøy for feilsøking står til din disposisjon for å drive systemet ditt til nye høyder og tilfredsstiller selv de mest krevende brukerne. Core Boost-teknologien kombinerer MSIs premium layout og full digital power design som muliggjør raskere og uhindret strømleveranse til CPU med pinpoint-presisjon. Enkel navigering i BIOS MSI har gjort sånn at deres BIOS inneholder alle de nyeste alternativene og er enkel å bruke for alle, for gamere og vanlige brukere. De omfattende funksjonene gjør at du kan finjustere systemet ditt for å levere pålitelig høy ytelse når du spiller. Enten det gjelder overklokking eller for å se over innstillingene så skal det være enkelt for alle å kunne ta del og forstå det. AMD Socket AM4 3,7 7 1990 NOK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4