Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hovedkort med støtte for AMD Ryzen

MSI B550 TOMAHAWK

  Art.nr: 1013557
  • ATX formfaktor
  • Socket AM4
  • Mystic Light
  • AMD CrossFire
  • M.2/NVMe PCIe

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 049,-

Delbetal fra 216,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Basert på erfaring og med en lang historie med å lage best mulig hovedkort fullpakket med smarte funksjoner, kan du stole på at denne MSI B550 Tomahawk leverer den beste ytelsen under de mest ekstreme forhold. Mange forskjellige tuning- og feilsøkingsverktøy står til din disposisjon for å drive systemet ditt til nye høyder.

B550 TOMAHAWK har Core Boost for å støtte flere kjerner på prosessoren og håndtere data raskere, DDR4-boost for RAM-minne opp til 4133 MHz og Turbo M.2 for raskere harddisker enn noen gang. B550 TOMAHAWK forbereder deg på fremtidig spill.

De tekniske forbedringene av DDR4 Boost muliggjør mer stabilitet med høyere minnehastigheter sammenlignet med andre merker. Nyt det ekstra løftet i spillprestasjoner eller når du jobber med store videoklipp og bilder. Med DDR4 Boost når du også hastigheter på opptil 4133 MHz i rammeminnet.

AMD Crossfire

Crossfire lar en datamaskin dele belastningen mellom flere grafikkort. For å bruke denne funksjonen, må du ha to lignende grafikkort. Det fungerer ikke med to forskjellige.

Oppslukende lyd med MSI Audio Boost

Få en oppslukende lydopplevelse mens du spiller. MSI Audio Boost leverer den beste lydkvaliteten med lydkomponenter av førsteklasses kvalitet. Dette gjør det mulig å glede deg over fantastiske og roterende lyder for å skape en utrolig spennende spilløkt.

RGB Mystic Light Sync

Tilpass og konfigurer ditt eget fargeskjema med RGB-lys. Velg en av fargene fra paletten med smarttelefonen eller MSI Gaming App for å matche resten av datamaskinstilen. Kjedelig av de samme fargene? Endre hele utseendet til systemet ditt på ett sekund.

MSI 2,5G Gigabit Lan

Gjør deg klar til å knuse fiendene dine på slagmarken med MSI GAMING LAN som har komponenter av høyeste kvalitet, satt til å levere den beste spillopplevelsen uten forsinkelse.

Vær først på slagmarken

Dette MSI GAMING hovedkortet støtter alle de nyeste lagringsstandardene. Dette lar deg koble til hvilken som helst rask lagringsenhet, noe som gir deg fordeler i spillet. Start spill raskere, last nivåer raskere og ha en reell fordel over fiendene dine.

1013557 MSI MSI B550 TOMAHAWK MAG B550 TOMAHAWK Basert på erfaring og med en lang historie med å lage best mulig hovedkort fullpakket med smarte funksjoner, kan du stole på at denne MSI B550 Tomahawk leverer den beste ytelsen under de mest ekstreme forhold. Mange forskjellige tuning- og feilsøkingsverktøy står til din disposisjon for å drive systemet ditt til nye høyder.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">B550 TOMAHAWK har Core Boost for å støtte flere kjerner på prosessoren og håndtere data raskere, DDR4-boost for RAM-minne opp til 4133 MHz og Turbo M.2 for raskere harddisker enn noen gang. B550 TOMAHAWK forbereder deg på fremtidig spill.De tekniske forbedringene av DDR4 Boost muliggjør mer stabilitet med høyere minnehastigheter sammenlignet med andre merker. Nyt det ekstra løftet i spillprestasjoner eller når du jobber med store videoklipp og bilder. Med DDR4 Boost når du også hastigheter på opptil 4133 MHz i rammeminnet.AMD CrossfireCrossfire lar en datamaskin dele belastningen mellom flere grafikkort. For å bruke denne funksjonen, må du ha to lignende grafikkort. Det fungerer ikke med to forskjellige.Oppslukende lyd med MSI Audio BoostFå en oppslukende lydopplevelse mens du spiller. MSI Audio Boost leverer den beste lydkvaliteten med lydkomponenter av førsteklasses kvalitet. Dette gjør det mulig å glede deg over fantastiske og roterende lyder for å skape en utrolig spennende spilløkt.RGB Mystic Light SyncTilpass og konfigurer ditt eget fargeskjema med RGB-lys. Velg en av fargene fra paletten med smarttelefonen eller MSI Gaming App for å matche resten av datamaskinstilen. Kjedelig av de samme fargene? Endre hele utseendet til systemet ditt på ett sekund.MSI 2,5G Gigabit LanGjør deg klar til å knuse fiendene dine på slagmarken med MSI GAMING LAN som har komponenter av høyeste kvalitet, satt til å levere den beste spillopplevelsen uten forsinkelse.Vær først på slagmarkenDette MSI GAMING hovedkortet støtter alle de nyeste lagringsstandardene. Dette lar deg koble til hvilken som helst rask lagringsenhet, noe som gir deg fordeler i spillet. Start spill raskere, last nivåer raskere og ha en reell fordel over fiendene dine. AMD Socket AM4 2049 NOK 2049 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4