Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

mATX hovedkort for 3. gen AMD Ryzen

MSI B450M MORTAR MAX

  Art.nr: 1014324
  • mATX formfaktor
  • Socket AM4
  • Mystic Light RGB
  • Støtte for AMD Crossfire
  • Dedikert knapp for enkel BIOS-flashing

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 099,-

Delbetal fra 137,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MSI B450M MORTAR MAX er et mATX-hovedkort med AM4-kontakt, utviklet for 3. generasjon AMD Ryzen-prosessorer. Hovedkortets kjøleribbe gir gode forhold for å oppnå et avkjølt system, DDR4 Boost muliggjør minnehastigheter på opptil 4133 MHz og et militærinspirert design resulterer i et hovedkort som er klart for kamp. Opplev spill på den beste måten med ytelsesfremmende funksjoner i MSI Dragon Center, støtte for AMD Crossfire og et optimalisert hovedkortoppsett som garanterer god ytelse og stabilitet for systemet ditt.

MSI DDR4 BOOST

MSI DDR4 BOOST er et produkt av tett samarbeid mellom MSIs overklokkingslaboratorium og verdensledende minneprodusent. DDR4 BOOST bidrar til økt signalkvalitet, stabilitet og lar deg også dra nytte av minnefrekvenser på opptil 4133 MHz per minnemodul.

Mange ytelsesfremmende funksjoner

I MSI Dragon Center finner du mange funksjoner som både kan hjelpe deg når det gjelder ytelse, men også når det gjelder utseendet til systemet ditt. Spillmodus optimaliserer ytelsen i henhold til det valgte spillet. Game Boost er en rask og automatisk overklokking som gir deg økt ytelse i viktige øyeblikk og med Mystic Light RGB kan du designe ditt eget mesterverk.

Flash BIOS med ett tastetrykk

Oppdatering av BIOS har aldri vært så enkelt. MSI B450M MORTAR MAX har en dedikert knapp som lar deg flashe BIOS og bruker bare en USB-minnepinne. Så du trenger ikke å bry deg om å installere mange komponenter, bare for å få BIOS oppdatert til riktig versjon.

1014324 MSI MSI B450M MORTAR MAX B450M MORTAR MAX MSI B450M MORTAR MAX er et mATX-hovedkort med AM4-kontakt, utviklet for 3. generasjon AMD Ryzen-prosessorer. Hovedkortets kjøleribbe gir gode forhold for å oppnå et avkjølt system, DDR4 Boost muliggjør minnehastigheter på opptil 4133 MHz og et militærinspirert design resulterer i et hovedkort som er klart for kamp. Opplev spill på den beste måten med ytelsesfremmende funksjoner i MSI Dragon Center, støtte for AMD Crossfire og et optimalisert hovedkortoppsett som garanterer god ytelse og stabilitet for systemet ditt.MSI DDR4 BOOSTMSI DDR4 BOOST er et produkt av tett samarbeid mellom MSIs overklokkingslaboratorium og verdensledende minneprodusent. DDR4 BOOST bidrar til økt signalkvalitet, stabilitet og lar deg også dra nytte av minnefrekvenser på opptil 4133 MHz per minnemodul.Mange ytelsesfremmende funksjonerI MSI Dragon Center finner du mange funksjoner som både kan hjelpe deg når det gjelder ytelse, men også når det gjelder utseendet til systemet ditt. Spillmodus optimaliserer ytelsen i henhold til det valgte spillet. Game Boost er en rask og automatisk overklokking som gir deg økt ytelse i viktige øyeblikk og med Mystic Light RGB kan du designe ditt eget mesterverk.Flash BIOS med ett tastetrykkOppdatering av BIOS har aldri vært så enkelt. MSI B450M MORTAR MAX har en dedikert knapp som lar deg flashe BIOS og bruker bare en USB-minnepinne. Så du trenger ikke å bry deg om å installere mange komponenter, bare for å få BIOS oppdatert til riktig versjon. AMD Socket AM4 5 1 1099 NOK 1099 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4