Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ATX-hovedkort for 3. generasjon AMD Ryzen

Gigabyte X570 UD

  Art.nr: 1009463
  • ATX-formfaktor
  • AMD X570 chipset
  • Socket AM4
  • PCIe 4.0 x16
  • M.2 PCIe Gen3 x4
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 690,-

Delbetal fra 186,-/mnd Info

Info
Gigabyte X570 UD
Produkt du ser på: ATX-hovedkort for 3. generasjon AMD Ryzen

1 690,-


  • pris: 7 627,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gigabyte X570 UD-hovedkort med støtte for Rysen 3000-prosessorer fra AMD. Fullspekket med 2-veis CrossFire, PCIe Ge3 X4 M.2 og kjapt nettverk med GIGABYTE Gaming LAN. 

Støtte for DDr4 XMP opp til 4000 MHz

GIGABYTE tilbyr en velutprøvd og stabil plattform for minnemodulene dine. GIGABYTE garanterer opp til 4000 MHz, men i mange tilfeller er enda høyere frekvenser mulige. Alt du trenger å gjøre er å passe på at minnemodulene dine er av typen XMP, og at XMP er aktivert på GIGABYTE-hovedkortet ditt.

Hva er XMP?

DDR4-minne kjøres som standard i 2133MHz, men fordi tweaking og overklokking både er avansert og tungvint har produsentene programmert inn XMP-profiler i modulene. Disse profilene kan brukes for å automatisk endre timings til å fungere med prosessoren din og oppnå enda høyere ytelse. 

Smart Fan 5

Med Smart Fan 5 sikrer du at ytelsen opprettholdes og temperaturen holdes i sjakk. Smart Fan 5 lar deg velge hvilke vifteuttak som skal speile hvilke temperatursensorer. Med Smart Fan 5 har Gigabyte introdusert enda flere hybridvifteuttak, der du kan koble til både tradisjonelle spenningsstyrte vifter og PWM-vifter.

High-end lydkondensatorer

GIGABYTE X570 UD benytter seg av avanserte lydkondensatorer som hjelper til med å levere høyoppløst og kraftig lyd og realistiske lydeffekter til gamerne. 

Oppdatert BIOS - enkelt, smart og brukervennlig

BIOS er et viktig første skritt mot de optimale innstillingene. Med dette brukervennlige grensesnittet har GIGABYTE rekonstruert BIOS fra bunnen og opp for å gi deg en enda bedre opplevelse når du stiller inn den nye datamaskinen din. 

1009463 Gigabyte Gigabyte X570 UD X570 UD Gigabyte X570 UD-hovedkort med støtte for Rysen 3000-prosessorer fra AMD. Fullspekket med 2-veis CrossFire, PCIe Ge3 X4 M.2 og kjapt nettverk med GIGABYTE Gaming LAN.  Støtte for DDr4 XMP opp til 4000 MHz GIGABYTE tilbyr en velutprøvd og stabil plattform for minnemodulene dine. GIGABYTE garanterer opp til 4000 MHz, men i mange tilfeller er enda høyere frekvenser mulige. Alt du trenger å gjøre er å passe på at minnemodulene dine er av typen XMP, og at XMP er aktivert på GIGABYTE-hovedkortet ditt. Hva er XMP? DDR4-minne kjøres som standard i 2133MHz, men fordi tweaking og overklokking både er avansert og tungvint har produsentene programmert inn XMP-profiler i modulene. Disse profilene kan brukes for å automatisk endre timings til å fungere med prosessoren din og oppnå enda høyere ytelse.  Smart Fan 5 Med Smart Fan 5 sikrer du at ytelsen opprettholdes og temperaturen holdes i sjakk. Smart Fan 5 lar deg velge hvilke vifteuttak som skal speile hvilke temperatursensorer. Med Smart Fan 5 har Gigabyte introdusert enda flere hybridvifteuttak, der du kan koble til både tradisjonelle spenningsstyrte vifter og PWM-vifter. High-end lydkondensatorer GIGABYTE X570 UD benytter seg av avanserte lydkondensatorer som hjelper til med å levere høyoppløst og kraftig lyd og realistiske lydeffekter til gamerne.  Oppdatert BIOS - enkelt, smart og brukervennlig BIOS er et viktig første skritt mot de optimale innstillingene. Med dette brukervennlige grensesnittet har GIGABYTE rekonstruert BIOS fra bunnen og opp for å gi deg en enda bedre opplevelse når du stiller inn den nye datamaskinen din.  AMD Socket AM4 1690 NOK 1690 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4