Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gaminghovedkort med RGB Fusion 2.0 til Ryzen-prosessorer

Gigabyte B550 GAMING X

  Art.nr: 1013782
  • ATX formfaktor
  • AMD B550-chipset
  • Socket AM4
  • RGB FUSION 2.0
  • M.2 PCIe Gen3 x4

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 590,-

Delbetal fra 178,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gigabyte B550 Gaming X er et hovedkort som støtter tredje generasjons AMD-prosessorer i Ryzen-serien. Kortet er fullspekket med den nyeste teknologien, som blant annet toveis CrossFire, PCIe Gen3 X4 M.2 og lynraskt nettverk med Gigabyte Gaming LAN.

Støtte for RGB Fusion 2.0

RGB Fusion gir deg full kontroll over både ekstern og intern RGB. Den nye 2.0-versjonen gir deg blant annet enda flere mønstre og stiler å velge i mellom på eksterne lyssløyfer med inviduell lyskontroll. RGB Fusion 2.0 gjør det lett å sette ditt personlige preg på Gigabyte-hovedkortet ditt med tilpasninger og funksjoner etter dine ønsker.

Optimal kjøling med Smart Fan 5

Med Smart Fan 5 sørger du for at ytelsen opprettholdes mens temperaturene holdes i sjakk. Smart Fan 5 lar deg velge hvilke viftekontakter som skal gjenspeile hvilke spesifikke temperatursensorer. Med Smart Fan 5 har Gigabyte introdusert enda flere hybridvifteuttak, der du kan koble til både tradisjonelle spenningsstyrte og pulsbreddemodulerte (PWM) vifter.

Bygd for ytelse

Hovedkortet Gigabyte B550 Gaming X har et 11+1-fase digital PWM + Low RDS MOSFETs-design som støtter tredjegenerasjonsprosessorer fra AMD. Dette legger til rette for utrolig høy ytelse når det gjelder å levere kraft til hovedkortets mest strømkrevende og energisensitive komponenter, samt levere forbedret systemytelse og skalerbarhet for maskinvaren din.

Doble NVMe PCIe Gen3 x4 M.2

Gigabyte B550 Gaming X er bygd med doble M.2-plasser. På den ene har du et PCIe NVMe + SATA dual-mode-design, slik at du har fleksibiliteten til å bruke lagringsenheten som passer deg best. 

Støtte for DDR4 XMP opptil 4000 MHz

Gigabyte tilbyr en velprøvd og stabil plattform for minnebrikkene dine. De garanterer hastigheter på opptil 4000 MHz, men i mange tilfeller er enda høyere frekvenser mulige. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at minnebrikkene dine støtter XMP og at XMP er aktivert på hovedkortet ditt.

Hva er XMP?

DDR4-minner kjører som standard i 2133 MHz, men siden finjustering og overklokking av minne er både komplisert og strevsomt, har minneprodusentene programmert såkalte XMP-profiler i brikkene sine. Disse profilene brukes for å endre timingen automatisk slik at minnet fungerer optimalt med prosessoren din og oppnår høyere ytelse.

Intel Gaming LAN

Intel GbE LAN er en adaptiv gigabit-Ethernet-kontroller med høy kapasitet som muliggjør bedre gaming og strømming sammenlignet med tradisjonelle løsninger. Gigabit-Ethernet muliggjør optimert latens på så få millisekund som mulig for å gi deg et fortrinn når du gamer på nett.

1013782 Gigabyte Gigabyte B550 GAMING X B550 GAMING X Gigabyte B550 Gaming X er et hovedkort som støtter tredje generasjons AMD-prosessorer i Ryzen-serien. Kortet er fullspekket med den nyeste teknologien, som blant annet toveis CrossFire, PCIe Gen3 X4 M.2 og lynraskt nettverk med Gigabyte Gaming LAN. Støtte for RGB Fusion 2.0 RGB Fusion gir deg full kontroll over både ekstern og intern RGB. Den nye 2.0-versjonen gir deg blant annet enda flere mønstre og stiler å velge i mellom på eksterne lyssløyfer med inviduell lyskontroll. RGB Fusion 2.0 gjør det lett å sette ditt personlige preg på Gigabyte-hovedkortet ditt med tilpasninger og funksjoner etter dine ønsker. Optimal kjøling med Smart Fan 5 Med Smart Fan 5 sørger du for at ytelsen opprettholdes mens temperaturene holdes i sjakk. Smart Fan 5 lar deg velge hvilke viftekontakter som skal gjenspeile hvilke spesifikke temperatursensorer. Med Smart Fan 5 har Gigabyte introdusert enda flere hybridvifteuttak, der du kan koble til både tradisjonelle spenningsstyrte og pulsbreddemodulerte (PWM) vifter. Bygd for ytelse Hovedkortet Gigabyte B550 Gaming X har et 11+1-fase digital PWM + Low RDS MOSFETs-design som støtter tredjegenerasjonsprosessorer fra AMD. Dette legger til rette for utrolig høy ytelse når det gjelder å levere kraft til hovedkortets mest strømkrevende og energisensitive komponenter, samt levere forbedret systemytelse og skalerbarhet for maskinvaren din. Doble NVMe PCIe Gen3 x4 M.2 Gigabyte B550 Gaming X er bygd med doble M.2-plasser. På den ene har du et PCIe NVMe + SATA dual-mode-design, slik at du har fleksibiliteten til å bruke lagringsenheten som passer deg best.  Støtte for DDR4 XMP opptil 4000 MHzGigabyte tilbyr en velprøvd og stabil plattform for minnebrikkene dine. De garanterer hastigheter på opptil 4000 MHz, men i mange tilfeller er enda høyere frekvenser mulige. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at minnebrikkene dine støtter XMP og at XMP er aktivert på hovedkortet ditt. Hva er XMP? DDR4-minner kjører som standard i 2133 MHz, men siden finjustering og overklokking av minne er både komplisert og strevsomt, har minneprodusentene programmert såkalte XMP-profiler i brikkene sine. Disse profilene brukes for å endre timingen automatisk slik at minnet fungerer optimalt med prosessoren din og oppnår høyere ytelse. Intel Gaming LANIntel GbE LAN er en adaptiv gigabit-Ethernet-kontroller med høy kapasitet som muliggjør bedre gaming og strømming sammenlignet med tradisjonelle løsninger. Gigabit-Ethernet muliggjør optimert latens på så få millisekund som mulig for å gi deg et fortrinn når du gamer på nett. AMD Socket AM4 1590 NOK 1590 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4