Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Hovedkort med støtte for 3. Gen Ryzen-prosessorer

Gigabyte B550 GAMING X V2

  Art.nr: 1015479
  • AMD B550-chipset
  • RGB Fusion 2.0
  • Socket AM4
  • Formfaktor ATX

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 490,-

Delbetal fra 169,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Gigabyte B550 GAMING X V2 er et ATX-hovedkort som støtter tredje generasjons AMD-prosessorer i AMD-serien. Hovedkortet er utviklet for å være ekstra holdbart og er utstyrt med varmeavledere, smarte temperatursensorer og viftestyring, slik at komponenter holder seg godt avkjølt. Her får du også RGB Fusion 2.0 som gir deg muligheten til å synkronisere lyseffekter etter egen smak.

Effektiv prosessorkjøling

Prosessorer med mange kjerne trekker gjerne mer strøm og blir varme. Derfor er det viktig å passe på at temperaturen holder seg nede. Med forstørrede varmeavledere får du effektiv kjøling, slik at prosessoren kan yte høyt og vare lenger.

Optimal kjøling med Smart Fan 5

Med Smart Fan 5 sørger du for at ytelsen opprettholdes mens temperaturene holdes i sjakk. Smart Fan 5 lar deg velge hvilke viftekontakter som skal gjenspeile hvilke spesifikke temperatursensorer. Med Smart Fan 5 har Gigabyte introdusert enda flere hybridvifteuttak, der du kan koble til både tradisjonelle spenningsstyrte og pulsbreddemodulerte (PWM) vifter.

Støtte for RGB Fusion 2.0

RGB Fusion gir deg full kontroll over både ekstern og intern RGB. Den nye 2.0-versjonen gir deg blant annet enda flere mønstre og stiler å velge i mellom på eksterne lyssløyfer med inviduell lyskontroll. RGB Fusion 2.0 gjør det lett å sette ditt personlige preg på Gigabyte-hovedkortet ditt med tilpasninger og funksjoner etter dine ønsker.

Stabil nettilkobling

Realtek 8118 er en høyt ytende nettverkschip for gamere som automatisk stabiliserer båndbredde for å passe på at spill og applikasjoner får høyeste prioritet. Dette gir brukeren den raske og jevneste opplevelsen.

PCI 4.0-kompatibel

Gigabyte B550 Gaming X V2 er bygd med doble M.2-plasser. På den ene har du et PCIe NVMe + SATA dual-mode-design, slik at du har fleksibiliteten til å bruke lagringsenheten som passer deg best. Begge kortplassene støtter NVM Express RAID for å øke ytelse.

Få god lyd

Hovedkortet benytter avanserte lydkondensatorer. Disse hjelper til å levere høyt oppløst lyd av høy kvalitet, for å bringe de mest realistiske lydeffektene til live.

Støtter tredjegenerasjons AMD Ryze-prosessorer

ATX-hovedkortet med AMD Socket AM4 har støtter AMD Ryzen 5000-serien, 3rd Gen Ryzen og 3rd Gen Ryzen med Radeon-grafikkprosessorer. Vennligst merk at hovedkortet ikke støtter AMD Ryzen 5 3400G og AMD Ryzen 3 3200G.

1015479 1015479 Gigabyte Gigabyte B550 GAMING X V2 B550 GAMING X V2 Gigabyte B550 GAMING X V2 er et ATX-hovedkort som støtter tredje generasjons AMD-prosessorer i AMD-serien. Hovedkortet er utviklet for å være ekstra holdbart og er utstyrt med varmeavledere, smarte temperatursensorer og viftestyring, slik at komponenter holder seg godt avkjølt. Her får du også RGB Fusion 2.0 som gir deg muligheten til å synkronisere lyseffekter etter egen smak.Effektiv prosessorkjølingProsessorer med mange kjerne trekker gjerne mer strøm og blir varme. Derfor er det viktig å passe på at temperaturen holder seg nede. Med forstørrede varmeavledere får du effektiv kjøling, slik at prosessoren kan yte høyt og vare lenger. Optimal kjøling med Smart Fan 5 Med Smart Fan 5 sørger du for at ytelsen opprettholdes mens temperaturene holdes i sjakk. Smart Fan 5 lar deg velge hvilke viftekontakter som skal gjenspeile hvilke spesifikke temperatursensorer. Med Smart Fan 5 har Gigabyte introdusert enda flere hybridvifteuttak, der du kan koble til både tradisjonelle spenningsstyrte og pulsbreddemodulerte (PWM) vifter.Støtte for RGB Fusion 2.0RGB Fusion gir deg full kontroll over både ekstern og intern RGB. Den nye 2.0-versjonen gir deg blant annet enda flere mønstre og stiler å velge i mellom på eksterne lyssløyfer med inviduell lyskontroll. RGB Fusion 2.0 gjør det lett å sette ditt personlige preg på Gigabyte-hovedkortet ditt med tilpasninger og funksjoner etter dine ønsker.Stabil nettilkoblingRealtek 8118 er en høyt ytende nettverkschip for gamere som automatisk stabiliserer båndbredde for å passe på at spill og applikasjoner får høyeste prioritet. Dette gir brukeren den raske og jevneste opplevelsen.PCI 4.0-kompatibelGigabyte B550 Gaming X V2 er bygd med doble M.2-plasser. På den ene har du et PCIe NVMe + SATA dual-mode-design, slik at du har fleksibiliteten til å bruke lagringsenheten som passer deg best. Begge kortplassene støtter NVM Express RAID for å øke ytelse.Få god lydHovedkortet benytter avanserte lydkondensatorer. Disse hjelper til å levere høyt oppløst lyd av høy kvalitet, for å bringe de mest realistiske lydeffektene til live.Støtter tredjegenerasjons AMD Ryze-prosessorerATX-hovedkortet med AMD Socket AM4 har støtter AMD Ryzen 5000-serien, 3rd Gen Ryzen og 3rd Gen Ryzen med Radeon-grafikkprosessorer. Vennligst merk at hovedkortet ikke støtter AMD Ryzen 5 3400G og AMD Ryzen 3 3200G. AMD Socket AM4 1490 NOK 1490 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4