Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ATX med AM4-sokkel for 3. Gen AMD Ryzen

ASUS TUF GAMING B550-PLUS

  Art.nr: 1013499
  • ATX-formfaktor
  • Socket AM4
  • RGB-funksjoner
  • AMD B550-chipset
  • M.2/NVMe PCIe/M.2 KEY

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

1 890,-

Delbetal fra 202,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Når du bygger et system ved hjelp av TUF GAMING B550-PLUS hovedkort, kan du bygge med selvtillit, total stabilitet og garantert kompatibilitet. Med TUF GAMING B550-PLUS har ASUS tatt sitt digitale kamuflasjekonsept ytterligere - gjennom militærinspirerte digitale design direkte på kortet. Enten du vil jobbe med eller bare oppgradere datamaskinen din, kan du være sikker på at du gjør det på et solid grunnlag med The Ultimate Force - dette er TUF.

TUF GAMING B550-PLUS er nøye designet for å fungere sømløst med et bredt spekter av høyytelsesgrafikkort. ASUS 'løfte er at god kompatibilitet støttes av deres omfattende produsentliste som inkluderer ledende merker og produkter - slik at du kan være sikker på kompatibilitet før du kjøper det perfekte grafikkortet.

Aura Sync

Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste en fantastisk glød av forskjellige farger inn på datamaskinen din via TUF GAMING B550-PLUS innebygde RGB-LED-er eller RGB-strips (kjøpes separat) via de to De 4-pinners hodene, alle lamper fungerer perfekt når det skal synkroniseres. Lys opp Aura og nyt den kreative friheten til ni forskjellige lyseffekter.

TUF Languard

TUF Languard er maskinvarebeskyttelse på nettverksnivå som bruker signalkoblingsteknologi og førsteklasses anti-EMI overflatemonterte kondensatorer for å sikre en mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, pluss elektroovervåket, overspenningsbeskyttelseskomponenter for økt toleranse for statisk elektrisitet og forbedret overspenningsbeskyttelse.

2.5 Gigabit Ethernet

Med 2,5 GB Ethernet, sparker TUF Gaming B550-plus din LAN-tilkobling et hack med opptil 2,5X båndbreddeforbedring. Med din eksisterende LAN-kabel kan du dra nytte av denne nettverksoppgraderingen for å få jevnere, forsinkelsesfritt spill, streame HD-videoer og nyte raskere filoverføring.

M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar

TUF GAMING B550-PLUS har en innebygd M.2-kontakt - som begge støtter NVMe RAID-konfigurasjoner. Med en båndbredde på x4 PCI Express® 3.0, gir M.2 overføringshastigheter på opptil 32 Gbps. Et perfekt valg for en disk med operativsystem eller programmer som lar datamaskinen og programmene dine kjøre så raskt som mulig.

Ta ditt spelande längre med DTS-ljud

TUF GAMING B550-PLUS kommer med eksklusiv DTS Custom ombord lyd. Ved å bruke avansert emuleringsteknologi for å lage posisjonsinnstillinger via stereohodetelefoner, tar DTS Custom lyden din til en ny grense. Med tre forhåndsinnstillinger - Aerial, Soundscape og Tactical - for forskjellige sjangre, har du en tydelig fordel i hvert spill.

1013499 ASUS ASUS TUF GAMING B550-PLUS 90MB14G0-M0EAY0 Når du bygger et system ved hjelp av TUF GAMING B550-PLUS hovedkort, kan du bygge med selvtillit, total stabilitet og garantert kompatibilitet. Med TUF GAMING B550-PLUS har ASUS tatt sitt digitale kamuflasjekonsept ytterligere - gjennom militærinspirerte digitale design direkte på kortet. Enten du vil jobbe med eller bare oppgradere datamaskinen din, kan du være sikker på at du gjør det på et solid grunnlag med The Ultimate Force - dette er TUF. TUF GAMING B550-PLUS er nøye designet for å fungere sømløst med et bredt spekter av høyytelsesgrafikkort. ASUS 'løfte er at god kompatibilitet støttes av deres omfattende produsentliste som inkluderer ledende merker og produkter - slik at du kan være sikker på kompatibilitet før du kjøper det perfekte grafikkortet. Aura Sync Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste en fantastisk glød av forskjellige farger inn på datamaskinen din via TUF GAMING B550-PLUS innebygde RGB-LED-er eller RGB-strips (kjøpes separat) via de to De 4-pinners hodene, alle lamper fungerer perfekt når det skal synkroniseres. Lys opp Aura og nyt den kreative friheten til ni forskjellige lyseffekter. TUF Languard TUF Languard er maskinvarebeskyttelse på nettverksnivå som bruker signalkoblingsteknologi og førsteklasses anti-EMI overflatemonterte kondensatorer for å sikre en mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, pluss elektroovervåket, overspenningsbeskyttelseskomponenter for økt toleranse for statisk elektrisitet og forbedret overspenningsbeskyttelse. 2.5 Gigabit EthernetMed 2,5 GB Ethernet, sparker TUF Gaming B550-plus din LAN-tilkobling et hack med opptil 2,5X båndbreddeforbedring. Med din eksisterende LAN-kabel kan du dra nytte av denne nettverksoppgraderingen for å få jevnere, forsinkelsesfritt spill, streame HD-videoer og nyte raskere filoverføring. M.2-kontakter för extremt snabba hårddiskar TUF GAMING B550-PLUS har en innebygd M.2-kontakt - som begge støtter NVMe RAID-konfigurasjoner. Med en båndbredde på x4 PCI Express® 3.0, gir M.2 overføringshastigheter på opptil 32 Gbps. Et perfekt valg for en disk med operativsystem eller programmer som lar datamaskinen og programmene dine kjøre så raskt som mulig. Ta ditt spelande längre med DTS-ljud TUF GAMING B550-PLUS kommer med eksklusiv DTS Custom ombord lyd. Ved å bruke avansert emuleringsteknologi for å lage posisjonsinnstillinger via stereohodetelefoner, tar DTS Custom lyden din til en ny grense. Med tre forhåndsinnstillinger - Aerial, Soundscape og Tactical - for forskjellige sjangre, har du en tydelig fordel i hvert spill. AMD Socket AM4 1890 NOK 1890 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4