Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ASUS ROG STRIX X570-F GAMING for AMD Ryzen prosessor

ASUS ROG Strix X570-F Gaming

  Art.nr: 1008853
  • ATX-formfaktor
  • Socket AM4
  • 1 x M.2 x4 Socket 3
  • RGB-funksjoner
  • X570 chipset

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

3 349,-

Delbetal fra 324,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ROG Strix X570-F Gaming hovedkort kombinerer modig design med heftig ytelse og utrolig lyd for å levere fantastisk spillopplevelse.  Støtte for de seneste Intel-prosessorene i Coffee Lake-serien. Med revolusjonerende teknologi og eksklusive ROG innovasjoner tas ytelsen til neste nivå for å gi deg fordelen mot dine motstandere når du spiller. ROG Strix X570-F Gaming laster hver bevegelse i hvert spill med spennende energi og utruster deg med episk hastighet og smidighet. Bli med i Republikken med ROG Strix X570-F Gaming og dominer spillene dine!

SupremeFX-lyd

ROG Strix heftige SupremeFX lydteknologi har gått opp et nivå, hvilket gir eksepsjonell 113 dB signal-til-støyforhold på linjeinngang for den beste opptakskvaliteten hos ROG noensinne. ASUS har også lagt til en lav dropout-regulator for renere lydlevering til SupremeFX. S1220A codec og Texas Instruments® RC4580 og OPA1688 opp-forsterkere for høy forsterkning med lav forvrengning. Det hele blir til lyd som omgir deg som aldri før.

Sonic Studio III

ROG Strix Sonic Studio III lydeffekt-stasjon har en intelligent routing-funksjon laget for direkte innspilling. Den nye routing-funksjonen sender strømmer til ulike utganger hvilket gir deg full kontroll over hvem som hører hva. Med Sonic Studio III, kan du nå dele dine spennende opplevelser i spillet. Sonic Studio III kommer også med forskjellige innstillinger av lydprofiler og forbedret støyfiltrering for samtaler med klarhet.

ASUS Languard

ASUS Languard er på komponentnivå en nettverksbeskyttelse som benytter signaltilkoblingsteknologi og premium anti-EMI ytelsesmonterte kondensatorer for å sikkerhetstille en mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømming. Elektronisk overvåkende komponenter resulterer i økt toleranse mot statisk elektrisitet og forbedret beskyttelse mot overspenning

Aura Sync

Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste et fantastisk skinn av forskjellige farger i din datamaskin via ROG Strix B450-F Gaming innebygde RGB-LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene, alle lamper kommer til å fungere i perfekt synkronisering. Skru på Aura og nyt den kreative friheten med ulike lyseffekter.

1008853 ASUS ASUS ROG Strix X570-F Gaming 90MB1160-M0EAY0 ROG Strix X570-F Gaming hovedkort kombinerer modig design med heftig ytelse og utrolig lyd for å levere fantastisk spillopplevelse.  Støtte for de seneste Intel-prosessorene i Coffee Lake-serien. Med revolusjonerende teknologi og eksklusive ROG innovasjoner tas ytelsen til neste nivå for å gi deg fordelen mot dine motstandere når du spiller. ROG Strix X570-F Gaming laster hver bevegelse i hvert spill med spennende energi og utruster deg med episk hastighet og smidighet. Bli med i Republikken med ROG Strix X570-F Gaming og dominer spillene dine! SupremeFX-lyd ROG Strix heftige SupremeFX lydteknologi har gått opp et nivå, hvilket gir eksepsjonell 113 dB signal-til-støyforhold på linjeinngang for den beste opptakskvaliteten hos ROG noensinne. ASUS har også lagt til en lav dropout-regulator for renere lydlevering til SupremeFX. S1220A codec og Texas Instruments® RC4580 og OPA1688 opp-forsterkere for høy forsterkning med lav forvrengning. Det hele blir til lyd som omgir deg som aldri før. Sonic Studio III ROG Strix Sonic Studio III lydeffekt-stasjon har en intelligent routing-funksjon laget for direkte innspilling. Den nye routing-funksjonen sender strømmer til ulike utganger hvilket gir deg full kontroll over hvem som hører hva. Med Sonic Studio III, kan du nå dele dine spennende opplevelser i spillet. Sonic Studio III kommer også med forskjellige innstillinger av lydprofiler og forbedret støyfiltrering for samtaler med klarhet. ASUS Languard ASUS Languard er på komponentnivå en nettverksbeskyttelse som benytter signaltilkoblingsteknologi og premium anti-EMI ytelsesmonterte kondensatorer for å sikkerhetstille en mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømming. Elektronisk overvåkende komponenter resulterer i økt toleranse mot statisk elektrisitet og forbedret beskyttelse mot overspenning Aura Sync Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste et fantastisk skinn av forskjellige farger i din datamaskin via ROG Strix B450-F Gaming innebygde RGB-LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene, alle lamper kommer til å fungere i perfekt synkronisering. Skru på Aura og nyt den kreative friheten med ulike lyseffekter. AMD Socket AM4 4,5 2 3349 NOK 3349 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4