Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Hovedkort for AMD Ryzen-prosessor

ASUS ROG Strix X570-E Gaming

  Art.nr: 1008852
  • ATX-formfaktor
  • Socket AM4
  • 2x M.2
  • RGB-funksjoner
  • X570 chipset

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

4 190,-

Delbetal fra 394,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ROG Strix X570-E Gaming er ett hovedkort som leverer den praktfulle ROG-opplevelsen med en overbevisende miks av funksjoner og utvilsom stil som utgjør den perfekte starten for å bygge en kraftig datamaskin for ATX-spilling.

Neste generasjonens trådløse nettverk gir den smidigste online-spillingen og ett omfattende kjølealternativ gir mer stabil ytelse. ROG Strix X570-E Gaming er utrustet med fremtidsrettet stil med innebygd belysning og gir deg alt du behøver for å bygge ett formidabelt våpen.

Utnytt til det fulle potensialet

ROG Strix X570-E Gaming har alt du behøver for å utnytte det fulle potensialet hos komponentene i din datamaskin. ROG Strix X570-E Gaming har omfattende kjølemuligheter og en oppgradert strømtilførsel for å kunne drive Ryzen-prosessorer med flere kjerner, dessuten bidrar kortet til raskere lagring og nettverk.

SupremeFX-lyd

ROG Strix heftige SupremeFX lydteknologi har blitt bedre og gir ett signal-støyforhold på fantastiske 113 dB for lydinngangen hvilket gir den beste innspillingskvaliteten noensinne hos ROG. ASUS har også lagt til en lav dropoutregulator for renere lydlevering til SupremeFX. S1220A codec og Texas Instruments RC4580 og OPA1688 op-forsterkere for høy forsterkning og lav distortion. Det hele blir til lyd som omslutter deg som aldri før.

Innovasjon innen kjøling

ROG Strix X570-E Gaming har to M.2-kjøleribber som holder din SSD-enhet avkjølt. Gjennom å effektivt lede bort varme fra M.2-området minimerer ROG Strix X570-E Gaming risikoen for den ytelsesreduksjonen som kan inntreffe om disker blir for varme.

ASUS Gaming Weeks Cashback
ASUS Gaming Weeks Cashback
1008852 ASUS ASUS ROG Strix X570-E Gaming 90MB1150-M0EAY0 ROG Strix X570-E Gaming er ett hovedkort som leverer den praktfulle ROG-opplevelsen med en overbevisende miks av funksjoner og utvilsom stil som utgjør den perfekte starten for å bygge en kraftig datamaskin for ATX-spilling. Neste generasjonens trådløse nettverk gir den smidigste online-spillingen og ett omfattende kjølealternativ gir mer stabil ytelse. ROG Strix X570-E Gaming er utrustet med fremtidsrettet stil med innebygd belysning og gir deg alt du behøver for å bygge ett formidabelt våpen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Utnytt til det fulle potensialet ROG Strix X570-E Gaming har alt du behøver for å utnytte det fulle potensialet hos komponentene i din datamaskin. ROG Strix X570-E Gaming har omfattende kjølemuligheter og en oppgradert strømtilførsel for å kunne drive Ryzen-prosessorer med flere kjerner, dessuten bidrar kortet til raskere lagring og nettverk. SupremeFX-lyd ROG Strix heftige SupremeFX lydteknologi har blitt bedre og gir ett signal-støyforhold på fantastiske 113 dB for lydinngangen hvilket gir den beste innspillingskvaliteten noensinne hos ROG. ASUS har også lagt til en lav dropoutregulator for renere lydlevering til SupremeFX. S1220A codec og Texas Instruments RC4580 og OPA1688 op-forsterkere for høy forsterkning og lav distortion. Det hele blir til lyd som omslutter deg som aldri før. Innovasjon innen kjøling ROG Strix X570-E Gaming har to M.2-kjøleribber som holder din SSD-enhet avkjølt. Gjennom å effektivt lede bort varme fra M.2-området minimerer ROG Strix X570-E Gaming risikoen for den ytelsesreduksjonen som kan inntreffe om disker blir for varme. AMD Socket AM4 4190 NOK 4190 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4