Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gaminghovedkort med WiFi 6 og støtte for 3. gen Ryzen

ASUS ROG STRIX B550-F GAMING(WI-FI)

  Art.nr: 1013498
  • AMD B550-chipset
  • ASUS Aura Sync
  • WiFi 6 802.11ax
  • Socket AM4
  • ATX-formfaktor

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS ROG Strix B550-F Gaming er et ATX hovedkort som kombinerer flott design med fantastisk ytelse og nydelige lydkomponenter for å levere fantastiske spillopplevelser. Den støtter tredje generasjon AMD-prosessorer i Ryzen-serien. Med revolusjonerende teknologi og eksklusive ROG-funksjoner, skrider du opp til neste ytelsesnivå for å gi deg fordeler fremfor motstanderne dine når du spiller.

I tillegg til en 2,5 Gigabit LAN-port beskyttet av ASUS LANGuard, er ROG Strix B550-F Gaming utstyrt med WiFi 6 802.11ax slik at du kan velge den nettverkstilkoblingen som passer deg best.

ASUS AURA SYNC

ASUS Aura Sync RGB

Hovedkortet har doble RGB-headere, hvorav den ene støtter tilkobling av adresserbare RGB-strips. Med Aura Sync kan du synkronisere alle RGB-belysningene til de samme fargeskjemaene eller velge forskjellige farger og effekter. Forsikre deg om at vifter, grafikkort og andre komponenter med RGB støtter Aura Sync.

SupremeFX-lyd

ROG Strix sin fantastiske SupremeFX-lydteknologi har nådd et nytt nivå, og gir et eksepsjonelt 113 dB signal-til-støyforhold på line-in-tilkobling for den beste opptakskvaliteten noensinne på ROG. ASUS har også lagt til en lav frafallsregulator for renere lydlevering til SupremeFX. S1220A codec og Texas Instruments RC4580 og OPA1688 forsterker med høy forsterkning med lav forvrengning. Det hele blir til lyder som omgir deg som aldri før.

Sonic Studio III

ROG Strix Sonic Studio III lydstasjon har en intelligent rutefunksjon laget for streaming. Den nye rutefunksjonen sender strømmer til forskjellige utganger, og gir deg full kontroll over hvem som hører hva. Med Sonic Studio III kan du nå dele dine spennende øyeblikk i spillet. Sonic Studio III har også forskjellige innstillinger for lydprofiler og forbedret støyfiltrering for samtaler med total klarhet.

Gamefirst 4

Gamefirst 4 optimaliserer nettverkstrafikk for raskere og etterslepende online spill. Multi-Gate Teaming samler alle nettverkskontroller for å skape en eneste massiv båndbredde. Du vil også kunne dra nytte av den nye "Intelligent Mode", som automatisk samler informasjon inn i en database ved å analysere data for å sikre at hvert spill er optimalisert for best mulig ytelse.

ASUS-Grid

Den helt nye ASUS Grid-portalen holder deg oppdatert med de nyeste driverne og BIOS-utgivelser. Det brukervennlige brukergrensesnittet kan konfigureres til å vise en rekke informasjon, inkludert sikkerhetsoppdateringer, de siste ROG-nyhetene, spillhendelser og spesialtilbud.

1013498 1013498 ASUS ASUS ROG STRIX B550-F GAMING(WI-FI) 90MB14F0-M0EAY0 ASUS ROG Strix B550-F Gaming er et ATX hovedkort som kombinerer flott design med fantastisk ytelse og nydelige lydkomponenter for å levere fantastiske spillopplevelser. Den støtter tredje generasjon AMD-prosessorer i Ryzen-serien. Med revolusjonerende teknologi og eksklusive ROG-funksjoner, skrider du opp til neste ytelsesnivå for å gi deg fordeler fremfor motstanderne dine når du spiller. I tillegg til en 2,5 Gigabit LAN-port beskyttet av ASUS LANGuard, er ROG Strix B550-F Gaming utstyrt med WiFi 6 802.11ax slik at du kan velge den nettverkstilkoblingen som passer deg best. ASUS Aura Sync RGB Hovedkortet har doble RGB-headere, hvorav den ene støtter tilkobling av adresserbare RGB-strips. Med Aura Sync kan du synkronisere alle RGB-belysningene til de samme fargeskjemaene eller velge forskjellige farger og effekter. Forsikre deg om at vifter, grafikkort og andre komponenter med RGB støtter Aura Sync. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> SupremeFX-lyd ROG Strix sin fantastiske SupremeFX-lydteknologi har nådd et nytt nivå, og gir et eksepsjonelt 113 dB signal-til-støyforhold på line-in-tilkobling for den beste opptakskvaliteten noensinne på ROG. ASUS har også lagt til en lav frafallsregulator for renere lydlevering til SupremeFX. S1220A codec og Texas Instruments RC4580 og OPA1688 forsterker med høy forsterkning med lav forvrengning. Det hele blir til lyder som omgir deg som aldri før. Sonic Studio III ROG Strix Sonic Studio III lydstasjon har en intelligent rutefunksjon laget for streaming. Den nye rutefunksjonen sender strømmer til forskjellige utganger, og gir deg full kontroll over hvem som hører hva. Med Sonic Studio III kan du nå dele dine spennende øyeblikk i spillet. Sonic Studio III har også forskjellige innstillinger for lydprofiler og forbedret støyfiltrering for samtaler med total klarhet. Gamefirst 4 Gamefirst 4 optimaliserer nettverkstrafikk for raskere og etterslepende online spill. Multi-Gate Teaming samler alle nettverkskontroller for å skape en eneste massiv båndbredde. Du vil også kunne dra nytte av den nye "Intelligent Mode", som automatisk samler informasjon inn i en database ved å analysere data for å sikre at hvert spill er optimalisert for best mulig ytelse. ASUS-Grid Den helt nye ASUS Grid-portalen holder deg oppdatert med de nyeste driverne og BIOS-utgivelser. Det brukervennlige brukergrensesnittet kan konfigureres til å vise en rekke informasjon, inkludert sikkerhetsoppdateringer, de siste ROG-nyhetene, spillhendelser og spesialtilbud. AMD Socket AM4 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4