Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ATX-hovedkort for AMD Ryzen med X570-chipset

ASUS Prime X570-Pro

  Art.nr: 1008854
  • ATX-formfaktor
  • Socket AM4
  • Dual PCI 4.0 M.2 SSD-port
  • Maks 128 GB DDR4 RAM-minne
  • Gigabit LAN

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

3 090,-

Delbetal fra 302,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Prime X570-serien er utrustet med ett profesjonelt ytre og tilfredsstiller brukerne med seriøse målsetninger, som foretrekker å bruke sine Ryzen-komponenter til mer produktive ting. Prime X570, er kjent for sine all-round-spesifikasjoner og ASUSs signaturfunksjoner, inneholder også ett bredt utvalg av innstillingsalternativer for tilgjengelig ytelse. 

Med stabil kraft, intuitiv kjøling og fleksible overføringsalternativer, sammen med den nyeste Ryzen-prosessoren, med økt antall kjerner og båndbredde, er Prime X570-Pro klar for action.

Prime X570-Pro gir bedre ytelse gjennom å bruke serielle point-to-point-lenker, hvilket gir økt båndbredde og stabilitet. Dessuten gir X570 Pro opptil 6 stykker USB 3.2-porter, 6 stykker SATA 6Gbps porter, og 2 stykker M.2 socket 3 og PCIe 3.0-støtte.

5X Protection III

Prime hovedkort er kontruert med bransjeledende 5X Protection III, som gir de fineste komponentene, utmerket kretsdesign og krevende standarder for å garantere kvalitet og langsiktig holdbarhet for hovedkortet ditt. Det innebærer eksepsjonell beskyttelse og stabilitet for datamaskinen din.

ASUS Languard

ASUS Languard er maskinvarenivå nettverksbeskyttelse som bruker signalkoblingsteknologi og premium anti-EMI yttermonterte kondensatorer for å sikkerstille en mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, plus elektrobevoktede og overspenningsbeskyttede komponenter for økt toleranse mot statisk elektrisitet og forbedret beskyttelse mot overspenning.

M.2/NVMe PCIe RAID Support

Ikke fornøyd med lagringsenhetens lese- og skrivehastigheter? Legg deg i forbikjøringsfilen og bygg en RAID 0 array med to PCIe lagringsenheter og nyt dataoverføringer med lynets hastighet.

Aura Sync

Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste ett fantastisk skinn av ulike farger i datamaskinen din via PRIME X570-Ps innebygde RGB-LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene, alle lamper kommer til å fungerer i perfekt synkronisering. Tenn opp Aura og nyt den kreative friheten med ni ulike lyseffekter.

1008854 ASUS ASUS Prime X570-Pro 90MB11B0-M0EAY0 Prime X570-serien er utrustet med ett profesjonelt ytre og tilfredsstiller brukerne med seriøse målsetninger, som foretrekker å bruke sine Ryzen-komponenter til mer produktive ting. Prime X570, er kjent for sine all-round-spesifikasjoner og ASUSs signaturfunksjoner, inneholder også ett bredt utvalg av innstillingsalternativer for tilgjengelig ytelse.  Med stabil kraft, intuitiv kjøling og fleksible overføringsalternativer, sammen med den nyeste Ryzen-prosessoren, med økt antall kjerner og båndbredde, er Prime X570-Pro klar for action. Prime X570-Pro gir bedre ytelse gjennom å bruke serielle point-to-point-lenker, hvilket gir økt båndbredde og stabilitet. Dessuten gir X570 Pro opptil 6 stykker USB 3.2-porter, 6 stykker SATA 6Gbps porter, og 2 stykker M.2 socket 3 og PCIe 3.0-støtte. 5X Protection III Prime hovedkort er kontruert med bransjeledende 5X Protection III, som gir de fineste komponentene, utmerket kretsdesign og krevende standarder for å garantere kvalitet og langsiktig holdbarhet for hovedkortet ditt. Det innebærer eksepsjonell beskyttelse og stabilitet for datamaskinen din. ASUS Languard ASUS Languard er maskinvarenivå nettverksbeskyttelse som bruker signalkoblingsteknologi og premium anti-EMI yttermonterte kondensatorer for å sikkerstille en mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, plus elektrobevoktede og overspenningsbeskyttede komponenter for økt toleranse mot statisk elektrisitet og forbedret beskyttelse mot overspenning. M.2/NVMe PCIe RAID Support Ikke fornøyd med lagringsenhetens lese- og skrivehastigheter? Legg deg i forbikjøringsfilen og bygg en RAID 0 array med to PCIe lagringsenheter og nyt dataoverføringer med lynets hastighet. Aura Sync Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste ett fantastisk skinn av ulike farger i datamaskinen din via PRIME X570-Ps innebygde RGB-LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene, alle lamper kommer til å fungerer i perfekt synkronisering. Tenn opp Aura og nyt den kreative friheten med ni ulike lyseffekter. AMD Socket AM4 3090 NOK 3090 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4