Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ATX-hovedkort med X570-chipset for AMD Ryze

ASUS Prime X570-P

  Art.nr: 1008855
  • ATX formfaktor
  • Socket AM4
  • Dual PCI M.2 SSD-port
  • Max 128 GB DDR4 RAM minne
  • Gigabit LAN

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 390,-

Delbetal fra 244,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS Prime er neste steg i utviklingen av ASUS hovedkort, født med en stamtavle som strekker seg helt tilbake til 1989. ASUS sitt lag av ingeniører i verdensklasse brenner for å gi deg muligheten til å dra nytte av tilpasning og finjustering. Den drivende kraften bak utviklingen av Prime er å gjøre avanserte kontroller tilpasset for entusiaster lett tilgjengelig, maksimert ytelse, stabilitet og kompatibilitet for de beste dataopplevelsene. Enkelt forklart: Nå er det tid for Prime.

Du får bedre ytelse ved hjelp av seriell punkt-til-punkt-koblinger, som tillater økt båndbredde og stabilitet. I tillegg har X570 Pro opptil  6 stk. USB 3.2-porter, 6 stk. SATA 6Gbps porter, og 2 st M.2 socket 3 og PCIe 3.0-støtte.

5X Protection III

Prime hovedkort er konstruert med bransjeledende 5X Protection III, som gir de fineste komponentene, utmerket kretsdesign og krevende standarder for å garantere kvalitet og langsiktig holdbarhet for ditt hovedkort. Det innebærer eksepsjonell beskyttelse og stabilitet for din datamaskin.

ASUS Languard

ASUS Languard er nettverksbeskyttelse på maskinvarenivå som bruker signalkoblingsteknologi og premium anti-EMI overflatemonterte kondensatorer for å sikre mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, samt elektrobeskyttede og overspenningsbeskyttede komponenter for økt toleranse mot statisk elektrisitet og forbedret beskyttelse mot overspenning.

M.2/NVMe PCIe RAID Support

Aldri fornøyd med noen lagringsenhets lese og skrivehastigheter? Legg deg i den andre filen og bygg en RAID 0 array med to PCIe lagringsenheter og nyt dataoverføring med lynets hastighet.

Aura Sync

Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste et fantastisk skinn av ulike farger i dataen via PRIME X470-PRO RGB LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene, alle kampene vil fungere i perfekt synkronisering. Tenn opp Aura og nyt den kreative friheten av ni ulike lyseffekter.

1008855 ASUS ASUS Prime X570-P 90MB11N0-M0EAY0 ASUS Prime er neste steg i utviklingen av ASUS hovedkort, født med en stamtavle som strekker seg helt tilbake til 1989. ASUS sitt lag av ingeniører i verdensklasse brenner for å gi deg muligheten til å dra nytte av tilpasning og finjustering. Den drivende kraften bak utviklingen av Prime er å gjøre avanserte kontroller tilpasset for entusiaster lett tilgjengelig, maksimert ytelse, stabilitet og kompatibilitet for de beste dataopplevelsene. Enkelt forklart: Nå er det tid for Prime. Du får bedre ytelse ved hjelp av seriell punkt-til-punkt-koblinger, som tillater økt båndbredde og stabilitet. I tillegg har X570 Pro opptil  6 stk. USB 3.2-porter, 6 stk. SATA 6Gbps porter, og 2 st M.2 socket 3 og PCIe 3.0-støtte. 5X Protection III Prime hovedkort er konstruert med bransjeledende 5X Protection III, som gir de fineste komponentene, utmerket kretsdesign og krevende standarder for å garantere kvalitet og langsiktig holdbarhet for ditt hovedkort. Det innebærer eksepsjonell beskyttelse og stabilitet for din datamaskin. ASUS Languard ASUS Languard er nettverksbeskyttelse på maskinvarenivå som bruker signalkoblingsteknologi og premium anti-EMI overflatemonterte kondensatorer for å sikre mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, samt elektrobeskyttede og overspenningsbeskyttede komponenter for økt toleranse mot statisk elektrisitet og forbedret beskyttelse mot overspenning. M.2/NVMe PCIe RAID Support Aldri fornøyd med noen lagringsenhets lese og skrivehastigheter? Legg deg i den andre filen og bygg en RAID 0 array med to PCIe lagringsenheter og nyt dataoverføring med lynets hastighet. Aura Sync Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste et fantastisk skinn av ulike farger i dataen via PRIME X470-PRO RGB LED-skiver eller RGB-remser (kjøpes separat) via de to 4-stiftshodene, alle kampene vil fungere i perfekt synkronisering. Tenn opp Aura og nyt den kreative friheten av ni ulike lyseffekter. AMD Socket AM4 3 2 2390 NOK 2390 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4