Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

mATX hovedkort med støtte for AURA Sync og AMD Ryzen

ASUS PRIME B450M-A

  Art.nr: 1013187
  • mATX formfaktor
  • Socket AM4
  • M.2 PCIe-port
  • Max 128 GB DDR4 RAM-minne
  • Gigabit LAN

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
ASUS PRIME B450M-A
Produkt du ser på: mATX hovedkort med støtte for AURA Sync og AMD Ryzen

849,-


  • pris: 4 928,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS Prime er neste trinn i utviklingen av ASUS hovedkort, født med en stamtavle som går helt tilbake til 1989. ASUS-teamet er av ingeniører i verdensklasse som brenner for å gi alle muligheten til å dra nytte av tilpasning og tuning. Drivkraften bak utviklingen av Prime er å gjøre avanserte kontroller tilpasset entusiaster lett tilgjengelige, maksimere ytelse, stabilitet og kompatibilitet for de beste dataopplevelsene. Enkelt sagt: det er på tide med Prime.

5X Protection III

Prime hovedkort er konstruert med industriledende 5X Protection III som leverer de fineste komponentene, utmerket design, krevende standarder for å garantere kvaliteten og langvarig holdbarhet på hovedkortet ditt. Det gir eksepsjonell beskyttelse og stabilitet for datamaskinen din.

ASUS Languard

ASUS Languard er maskinvarebeskyttelse som bruker signalkoblingsteknologi og førsteklasses anti-EMI overflatemonterte kondensatorer for å sikre en mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, pluss elektroovervåket og overspenningsbeskyttelseskomponenter for økt toleranse for statisk elektrisitet og forbedret overspenningsbeskyttelse

M.2/NVMe PCIe RAID Support

Er du ikke fornøyd med lese- / skrivehastighetene på lagringsenheten? Gå inn i bypass-filen og smash inn på en m.2 NVMe-disk og nyt dataoverføring med lynets hastighet.

Aura Sync

Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste en fantastisk glød av forskjellige farger inn på datamaskinen din via PRIME B450-M dedikerte innebygde 4-pinn for RGB-strips (kjøpes separat), all belysning vil fungerer perfekt. Lys opp Aura og nyt den kreative friheten til uendelige lys- og kraftkombinasjoner. 

1013187 ASUS ASUS PRIME B450M-A 90MB0YR0-M0EAY0 ASUS Prime er neste trinn i utviklingen av ASUS hovedkort, født med en stamtavle som går helt tilbake til 1989. ASUS-teamet er av ingeniører i verdensklasse som brenner for å gi alle muligheten til å dra nytte av tilpasning og tuning. Drivkraften bak utviklingen av Prime er å gjøre avanserte kontroller tilpasset entusiaster lett tilgjengelige, maksimere ytelse, stabilitet og kompatibilitet for de beste dataopplevelsene. Enkelt sagt: det er på tide med Prime. 5X Protection III Prime hovedkort er konstruert med industriledende 5X Protection III som leverer de fineste komponentene, utmerket design, krevende standarder for å garantere kvaliteten og langvarig holdbarhet på hovedkortet ditt. Det gir eksepsjonell beskyttelse og stabilitet for datamaskinen din. ASUS Languard ASUS Languard er maskinvarebeskyttelse som bruker signalkoblingsteknologi og førsteklasses anti-EMI overflatemonterte kondensatorer for å sikre en mer pålitelig tilkobling og bedre gjennomstrømning, pluss elektroovervåket og overspenningsbeskyttelseskomponenter for økt toleranse for statisk elektrisitet og forbedret overspenningsbeskyttelse M.2/NVMe PCIe RAID Support Er du ikke fornøyd med lese- / skrivehastighetene på lagringsenheten? Gå inn i bypass-filen og smash inn på en m.2 NVMe-disk og nyt dataoverføring med lynets hastighet. Aura Sync Tilpass dine egne LED-effekter med Aura, den intuitive RGB-funksjonen, for å kaste en fantastisk glød av forskjellige farger inn på datamaskinen din via PRIME B450-M dedikerte innebygde 4-pinn for RGB-strips (kjøpes separat), all belysning vil fungerer perfekt. Lys opp Aura og nyt den kreative friheten til uendelige lys- og kraftkombinasjoner.  AMD Socket AM4 849 NOK 849 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Hovedkort
  3. AMD Socket AM4