Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

1 TB SSD med smarte funksjoner og raske hastigheter

Samsung 870 QVO 1TB 2.5"

  Art.nr: 1013473
  • 1 TB SSD
  • 560 MB/s lesehastighet
  • 530 MB/s skrivhastighet
  • Kompatibel med Samsung Magician
  • Lavt energiforbruk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Samsung 870 QVO-serien får du en SSD med utvidet og forbedret funksjoner enn forrige generasjon. Opplev raskere lese- og skrivehastigheter og få ytelse, pålitelighet og holdbarhet sammenlignet med forrige Samsung 860-serie.

Samsung QVO 870

Raskere datahåndtering

870 QVO lesehastigheter er på opptil 560 MB / s og skrivehastigheter på opptil 530 MB / s, og tilbyr også forbedrede tilfeldige og kontinuerlige lese- og skrivehastigheter sammenlignet med forrige modell 860 QVO. Intelligent TurboWrite gir økt skrivehastighet og har høy ytelse.

Samsung QVO 870 SSD

Lang holdbarhet og garanti

870 QVO-serien har en fordoblet levetid på opptil 2880 TBW (Terrabytes Written) sammenlignet med forrige modell 860 QVO og har en 3-års begrenset garanti, slik at du som bruker kan føle deg trygg. I tillegg tilbys økt pålitelighet med en oppdatert ECC-algoritme som sikrer at du får en stabil ytelse.

Samsung 870 QVO SSD

Enkel oppgradering

Å oppgradere til en 870 QVO SSD er utrolig enkelt for alle som har en stasjonær eller bærbar datamaskin som har støtte og plass til en 2,5-tommers SATA-harddisk. Denne SSD er bare å koble til en SATA-port og la det siste migreringsprogrammet (lastet ned via Samsung) gjøre resten.

Samsung Magician

Samsung Magician

Den siste, oppdaterte og forbedrede Samsung Magician (6.1) programvaren hjelper deg med å holde SSD-en din i topp stand. Du kan administrere og styre SSD-en din ved hjelp av en rekke smarte og brukervennlige verktøy for å holde den oppdatert, sjekke status og til og med optimalisere ytelsen.

1013473 1013473 Samsung Samsung 870 QVO 1TB 2.5" MZ-77Q1T0BW Med Samsung 870 QVO-serien får du en SSD med utvidet og forbedret funksjoner enn forrige generasjon. Opplev raskere lese- og skrivehastigheter og få ytelse, pålitelighet og holdbarhet sammenlignet med forrige Samsung 860-serie. Raskere datahåndtering870 QVO lesehastigheter er på opptil 560 MB / s og skrivehastigheter på opptil 530 MB / s, og tilbyr også forbedrede tilfeldige og kontinuerlige lese- og skrivehastigheter sammenlignet med forrige modell 860 QVO. Intelligent TurboWrite gir økt skrivehastighet og har høy ytelse. Lang holdbarhet og garanti870 QVO-serien har en fordoblet levetid på opptil 2880 TBW (Terrabytes Written) sammenlignet med forrige modell 860 QVO og har en 3-års begrenset garanti, slik at du som bruker kan føle deg trygg. I tillegg tilbys økt pålitelighet med en oppdatert ECC-algoritme som sikrer at du får en stabil ytelse. Enkel oppgraderingÅ oppgradere til en 870 QVO SSD er utrolig enkelt for alle som har en stasjonær eller bærbar datamaskin som har støtte og plass til en 2,5-tommers SATA-harddisk. Denne SSD er bare å koble til en SATA-port og la det siste migreringsprogrammet (lastet ned via Samsung) gjøre resten. Samsung MagicianDen siste, oppdaterte og forbedrede Samsung Magician (6.1) programvaren hjelper deg med å holde SSD-en din i topp stand. Du kan administrere og styre SSD-en din ved hjelp av en rekke smarte og brukervennlige verktøy for å holde den oppdatert, sjekke status og til og med optimalisere ytelsen. SSD SATA 2,5" 5 9 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Harddisk
  3. SSD SATA 2,5"