Rask SSD på 1 TB med pålitelig ytelse

Samsung 860 QVO 1TB 2,5"

  Art.nr: 1006949
 • 1 TB SSD-disk
 • 550 MB/s lesehastighet
 • 520 MB/s skrivehastighet
 • Kompatibel med Samsung Magician
 • Lavt strømforbruk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 289,-

Delbetal fra 152,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Samsung 860 QVO-serien får du en SSD-disk med flere og forbedrede funksjoner enn tidligere. Opplev raskere lese- og skrivehastigheter på henholdsvis 550 og 520 MB/s. Du får i tillegg rå ytelse og holdbarhet med Samsung 860 QVO.

Pålitelig driftssikkerhet

Samsung 860 QVO tilbyr høy ytelse og god pålitelighet sammenlignet med andre typer harddisker. 860 QVO er bygget med Samsung's V-NAND-teknologi som gir deg overlegen maksimal lese- og skrivehastighet i både sekvensielle og tilfeldige aspekter.

Samsung Magician

Samsung Magician-programvaren hjelper deg med å ha full kontroll over din enhet. Brukervennlige verktøy hjelper deg med å holde enheten din er oppdatert, overvåke driftens helse og hastighet, og til og med øke ytelsen.

Hva er en SSD?

SSD er en forkortelse for Solid State Drive. En SSD gjør det samme som en vanlig harddisk. Den lar deg altså lagre det du trenger av data, som bilder, filmer, programmer og musikk. En vanlig harddisk består av en eller flere plater som kan ligne på CD-plater. Dataene som er lagret på platene leses av ved hjelp av ett eller flere lesehoder.

På en SSD har du ikke den samme mekaniske funksjonaliteten som i en tradisjonell harddisk. Her ligger dataene lagret på flere minnemoduler, som du også finner på en USB-minnepenn.

En SSD-harddisk gir derfor utrolig rask oppstartshastighet sammenlignet med tradisjonelle harddisker, hvilket i sin tur gir deg mye lengre batteritid på din bærbare datamaskin. Ikke nok med det, SSD-harddisker er også mer robuste sånn at dine data er bedre beskyttet og dette betyr bedre driftsikkerhet enn tidligere.

Se også

(18 stk)
 • 1 TB SSD-disk
 • 550 MB/s lesehastighet
 • 520 MB/s skrivehastighet

1 949,-

Se også

(18 stk)
 • 1 TB SSD-disk
 • 550 MB/s lesehastighet
 • 520 MB/s skrivehastighet

1 949,-

1006949 Samsung Samsung 860 QVO 1TB 2,5" MZ-76Q1T0BW Med Samsung 860 QVO-serien får du en SSD-disk med flere og forbedrede funksjoner enn tidligere. Opplev raskere lese- og skrivehastigheter på henholdsvis 550 og 520 MB/s. Du får i tillegg rå ytelse og holdbarhet med Samsung 860 QVO. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Pålitelig driftssikkerhet Samsung 860 QVO tilbyr høy ytelse og god pålitelighet sammenlignet med andre typer harddisker. 860 QVO er bygget med Samsung's V-NAND-teknologi som gir deg overlegen maksimal lese- og skrivehastighet i både sekvensielle og tilfeldige aspekter. Samsung Magician Samsung Magician-programvaren hjelper deg med å ha full kontroll over din enhet. Brukervennlige verktøy hjelper deg med å holde enheten din er oppdatert, overvåke driftens helse og hastighet, og til og med øke ytelsen. Hva er en SSD? SSD er en forkortelse for Solid State Drive. En SSD gjør det samme som en vanlig harddisk. Den lar deg altså lagre det du trenger av data, som bilder, filmer, programmer og musikk. En vanlig harddisk består av en eller flere plater som kan ligne på CD-plater. Dataene som er lagret på platene leses av ved hjelp av ett eller flere lesehoder. På en SSD har du ikke den samme mekaniske funksjonaliteten som i en tradisjonell harddisk. Her ligger dataene lagret på flere minnemoduler, som du også finner på en USB-minnepenn. En SSD-harddisk gir derfor utrolig rask oppstartshastighet sammenlignet med tradisjonelle harddisker, hvilket i sin tur gir deg mye lengre batteritid på din bærbare datamaskin. Ikke nok med det, SSD-harddisker er også mer robuste sånn at dine data er bedre beskyttet og dette betyr bedre driftsikkerhet enn tidligere. SSD SATA 2,5" 4,8 23 1289 NOK 1289 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Harddisk
 3. SSD SATA 2,5"