Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

500 GB SSD med 550 MB/s lesehastighet

Samsung 860 EVO Series 500GB

  Art.nr: 1002679
  • 500 GB SSD-disk
  • 550 MB/s lesehastighet
  • 520 MB/s skrivehastighet
  • Robust design
  • Lavt strømforbruk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Samsung 860 EVO-serien får du her en SSD-disk med 500 GB lagringskapasitet. Tidligere funksjoner er forbedret fra tidligere av og disken gir deg raskere lese- og skrivehastigheter, henholdsvis opptil 550 og 520 MB/s. Opplev fantastisk ytelse og en holdbarhet dobbelt så god som forrige EVO-serie.

Hva er en SSD?

SSD er en forkortelse for Solid State Drive. En SSD gjør det samme som en vanlig harddisk. Den lar deg altså lagre det du trenger av data, som bilder, filmer, programmer og musikk. En vanlig harddisk består av en eller flere plater som kan ligne på CD-plater. Dataene som er lagret på platene leses av ved hjelp av ett eller flere lesehoder.

På en SSD har du ikke den samme mekaniske funksjonaliteten som i en harddisk. Her ligger dataene lagret på flere minnemoduler, som du også finner på en USB-minnepenn.

Nyskapende 3D V-NAND-teknologi

Samsungs 3D V-NAND-SSD er oppbygd av 32 cellelag over hverandre for å passe dagens mindre formfaktorer. 3D V-NAND-disker gir deg dobbelt så høy hastighet sammenlignet med tradisjonelle NAND-disker. Du får overlegen lese- og skrivehastighet i både sekvensielle og tilfeldige aspekter.

Pålitelig driftssikkerhet

Samsung 860 EVO gir deg høy ytelse med ny og oppgradert programvare. Med avansert signalbehandling garanteres god holdbarhet.

1002679 Samsung Samsung 860 EVO Series 500GB MZ-76E500B/EU Med Samsung 860 EVO-serien får du her en SSD-disk med 500 GB lagringskapasitet. Tidligere funksjoner er forbedret fra tidligere av og disken gir deg raskere lese- og skrivehastigheter, henholdsvis opptil 550 og 520 MB/s. Opplev fantastisk ytelse og en holdbarhet dobbelt så god som forrige EVO-serie. Hva er en SSD? SSD er en forkortelse for Solid State Drive. En SSD gjør det samme som en vanlig harddisk. Den lar deg altså lagre det du trenger av data, som bilder, filmer, programmer og musikk. En vanlig harddisk består av en eller flere plater som kan ligne på CD-plater. Dataene som er lagret på platene leses av ved hjelp av ett eller flere lesehoder. På en SSD har du ikke den samme mekaniske funksjonaliteten som i en harddisk. Her ligger dataene lagret på flere minnemoduler, som du også finner på en USB-minnepenn. Nyskapende 3D V-NAND-teknologi Samsungs 3D V-NAND-SSD er oppbygd av 32 cellelag over hverandre for å passe dagens mindre formfaktorer. 3D V-NAND-disker gir deg dobbelt så høy hastighet sammenlignet med tradisjonelle NAND-disker. Du får overlegen lese- og skrivehastighet i både sekvensielle og tilfeldige aspekter. Pålitelig driftssikkerhet Samsung 860 EVO gir deg høy ytelse med ny og oppgradert programvare. Med avansert signalbehandling garanteres god holdbarhet. SSD SATA 2,5" 4,9 19 899 NOK 899 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Harddisk
  3. SSD SATA 2,5"