Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rask 480GB SSD med pålitelig ytelse

Crucial BX500 480GB SSD

  Art.nr: 1005209
 • 540 MB/s lesehastighet
 • 500 MB/s skrivehastighet
 • Tålelig design
 • 480GB SSD-disk
 • Lav energiforbruk

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Øk hastigheten, holdbarheten og effektiviteten til datamaskinen din med Crucial® BX500 SSD. Datamaskinen starter raskere og belaster programmene og spillene dine utrolig raskt. Med enkel installasjon og hjelpemidler for å komme i gang, kan du få datamaskinen til å føles som ny igjen.

Denne lagringsenheten er ikke bare en beholder, det er motoren som belaster og sparer alt du gjør og bruker i systemet. Med SSD får du mer ut fra datamaskinen din ved å øke nesten alle aspekter av ytelse.

Forbedre datamaskinens ytelse

Med Crusial BX500 får du en lesehastighet på opptil 540 MB / s og skrivehastighet på opptil 500 MB / s, noe som er mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. Datamaskinen starter raskere og belaster programmene og spillene dine utrolig raskt. Ikke vent med å oppgradere den mekaniske harddisken i dag.

Flash-minne

Har du noen gang lurt på hvorfor mobiltelefonen din reagere raskere enn datamaskinen? Dette er fordi at mobiltelefonen anvender flash-minne. Legg til flash-minne til din bærbare datamaskin eller stasjonære PC med Crucial BX500 SSD, den raskeste måten å få hastigheten til en ny datamaskin på, uten at det skal koste deg skjorta.

Enkelt å komme i gang

Med BX500 har det aldri vært enklere å installere en SSD-harddisk i din datamaskin. Med enkle instruksjoner, kloneprogramvarer og videofilmer som viser nøyaktig hvordan du gjør det, kan du raskt komme i gang med et kick.

Testet for god kvalitet

Med tusenvis av timer med Micron-valideringer, dusinvis av SSD-kvalifikasjonstester og en arv av prisbelønte SSD-harddisker, har Crucial BX500 nøye blitt testet.

Se også

(5 stk)
 • 560 MB/s lesehastighet
 • 510 MB/s skrivehastighet
 • 500 GB

998,-

Se også

(5 stk)
 • 560 MB/s lesehastighet
 • 510 MB/s skrivehastighet
 • 500 GB

998,-

1005209 Crucial Crucial BX500 480GB SSD CT480BX500SSD1 Øk hastigheten, holdbarheten og effektiviteten til datamaskinen din med Crucial® BX500 SSD. Datamaskinen starter raskere og belaster programmene og spillene dine utrolig raskt. Med enkel installasjon og hjelpemidler for å komme i gang, kan du få datamaskinen til å føles som ny igjen. Denne lagringsenheten er ikke bare en beholder, det er motoren som belaster og sparer alt du gjør og bruker i systemet. Med SSD får du mer ut fra datamaskinen din ved å øke nesten alle aspekter av ytelse. Forbedre datamaskinens ytelse Med Crusial BX500 får du en lesehastighet på opptil 540 MB / s og skrivehastighet på opptil 500 MB / s, noe som er mye raskere enn en tradisjonell mekanisk harddisk. Datamaskinen starter raskere og belaster programmene og spillene dine utrolig raskt. Ikke vent med å oppgradere den mekaniske harddisken i dag. Flash-minne Har du noen gang lurt på hvorfor mobiltelefonen din reagere raskere enn datamaskinen? Dette er fordi at mobiltelefonen anvender flash-minne. Legg til flash-minne til din bærbare datamaskin eller stasjonære PC med Crucial BX500 SSD, den raskeste måten å få hastigheten til en ny datamaskin på, uten at det skal koste deg skjorta. Enkelt å komme i gang Med BX500 har det aldri vært enklere å installere en SSD-harddisk i din datamaskin. Med enkle instruksjoner, kloneprogramvarer og videofilmer som viser nøyaktig hvordan du gjør det, kan du raskt komme i gang med et kick. Testet for god kvalitet Med tusenvis av timer med Micron-valideringer, dusinvis av SSD-kvalifikasjonstester og en arv av prisbelønte SSD-harddisker, har Crucial BX500 nøye blitt testet. SSD SATA 2,5" 5 10 899 NOK 899 NewCondition PreOrder
 1. Datakomponenter
 2. Harddisk
 3. SSD SATA 2,5"