Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Samsung SSD 970 EVO 1TB NVMe M.2

Samsung 970 EVO NVMe M.2 SSD 1TB

  Art.nr: 1003768
  • NVMe M.2
  • 1 TB kapasitet
  • 3400 MB/s lesehastighet
  • 2500 MB/s skrivehastighet
  • 5 års begrenset garanti
  • Maks 3 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Variant

1 690,-

Delbetal fra 186,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

Samsung leverer det neste avanserte innen PC-ytelse og det er Samsung 970 EVO. Den har et NVMe™-grensesnitt som gir økt båndbredde og en ny kontroller, kombinert med Samsungs intelligente TurboWrite-teknologi. Inkludert i pakken medfølger også en avansert programvareløsning for vedlikehold, samt 5 års begrenset garanti.

Forvent ytelse 

970 EVO tilbyr neste nivå av ytelse når det gjelder lagring, for de som ønsker mer enn hva SATA-grensesnittet kan tilby. Forbedret båndbredde, levert av NVMe-grensesnitt, kombinert med den nye Polaris-kontrolleren, forbedrer sekvensielle lese- og skrivehastigheter opptil 3400/2500 MB/s. Den nye intelligente TurboWrite-teknologien akselererer også skrive hastigheten ytterligere

For din sikkerhet og pålitelighet

God ytelse måles ikke bare i fart. Hvor lenge ytelsen kan opprettholdes er også viktig. 970 EVO beholder sin ved å skilte med opptil 600 TBW * for 1 TB-modellen og har 5 års  begrenset garanti. Dynamic Thermal Guard hindrer overoppheting, beskytter data og sikrer optimal respons.

Magician - avansert program for overvåkning, håndtering og vedlikehold

970 EVO leveres med en ny oppgradert versjon av Magician - en avansert program for overvåkning, håndtering og vedlikehold av enheten. Magician-programvaren hjelper deg med å holde styr på harddisken. Et sett med brukervennlige verktøy hjelper deg med å holde harddisken oppdatert, overvåke hastigheten og øke ytelsen.

1003768 Samsung Samsung 970 EVO NVMe M.2 SSD 1TB MZ-V7E1T0BW   Samsung leverer det neste avanserte innen PC-ytelse og det er Samsung 970 EVO. Den har et NVMe™-grensesnitt som gir økt båndbredde og en ny kontroller, kombinert med Samsungs intelligente TurboWrite-teknologi. Inkludert i pakken medfølger også en avansert programvareløsning for vedlikehold, samt 5 års begrenset garanti. Forvent ytelse  970 EVO tilbyr neste nivå av ytelse når det gjelder lagring, for de som ønsker mer enn hva SATA-grensesnittet kan tilby. Forbedret båndbredde, levert av NVMe-grensesnitt, kombinert med den nye Polaris-kontrolleren, forbedrer sekvensielle lese- og skrivehastigheter opptil 3400/2500 MB/s. Den nye intelligente TurboWrite-teknologien akselererer også skrive hastigheten ytterligere *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> For din sikkerhet og pålitelighet God ytelse måles ikke bare i fart. Hvor lenge ytelsen kan opprettholdes er også viktig. 970 EVO beholder sin ved å skilte med opptil 600 TBW * for 1 TB-modellen og har 5 års  begrenset garanti. Dynamic Thermal Guard hindrer overoppheting, beskytter data og sikrer optimal respons. Magician - avansert program for overvåkning, håndtering og vedlikehold 970 EVO leveres med en ny oppgradert versjon av Magician - en avansert program for overvåkning, håndtering og vedlikehold av enheten. Magician-programvaren hjelper deg med å holde styr på harddisken. Et sett med brukervennlige verktøy hjelper deg med å holde harddisken oppdatert, overvåke hastigheten og øke ytelsen. SSD M.2/PCIe 4,6 51 1690 NOK 1690 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Harddisk
  3. SSD M.2/PCIe