Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

1 TB NVMe M.2 SSD med høy lese- og skrivehastighet

Crucial P5 1TB SSD

  Art.nr: 1013917
  • 1 TB m.2 SSD
  • 3400 MB/s lesehastighet
  • 3000 MB/s skrivehastighet
  • NVMe-teknologi
  • 5 års produsentgaranti

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant

2 290,-

Delbetal fra 236,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Inspirasjonen kommer raskt! Da er det viktig at du har harddisker som følger med kurvene når du åpner programmer eller laster tunge filer.

Crucial P5 transformerer datamaskinopplevelsen og gir imponerende hastigheter og sekvensielle målinger opp til 3400 MB / s. Enten du er på kontoret, i studio eller sitter og spiller, gir P5 den kvaliteten og den overlegne støtten du trenger.

NVMe-teknologi 

Crucial P5 har NVMe-teknologi og inkluderer avanserte funksjoner som dynamisk skriveakselerasjon, full maskinvarebasert kryptering og tilpassbar termisk beskyttelse for å holde dataene dine sikre, samtidig som du øker systemets pålitelighet. Med tusenvis av valideringstimer og dusinvis av tester er Crucial P5 SSD støttet av topp kvalitet Micron-teknologi og innovasjon.

1013917 Crucial Crucial P5 1TB SSD CT1000P5SSD8 Inspirasjonen kommer raskt! Da er det viktig at du har harddisker som følger med kurvene når du åpner programmer eller laster tunge filer.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Crucial P5 transformerer datamaskinopplevelsen og gir imponerende hastigheter og sekvensielle målinger opp til 3400 MB / s. Enten du er på kontoret, i studio eller sitter og spiller, gir P5 den kvaliteten og den overlegne støtten du trenger.NVMe-teknologi Crucial P5 har NVMe-teknologi og inkluderer avanserte funksjoner som dynamisk skriveakselerasjon, full maskinvarebasert kryptering og tilpassbar termisk beskyttelse for å holde dataene dine sikre, samtidig som du øker systemets pålitelighet. Med tusenvis av valideringstimer og dusinvis av tester er Crucial P5 SSD støttet av topp kvalitet Micron-teknologi og innovasjon. SSD M.2/PCIe 2290 NOK 2290 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Harddisk
  3. SSD M.2/PCIe