Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

8 TB harddisk spesielt designet for NAS

WD Red WD80EFAX 256MB 8TB

  Art.nr: 1004509
  • 8 TB 3,5"
  • SATA 6 GB/s
  • 5400 RPM
  • 256 MB cache
  • Spesielt designet for NAS
3 495,-

Delbetal fra 336,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Western Digital Red er den eneste harddisken som er spesielt designet for bruk i NAS-systemer. Harddisken er testet for å klare å drives i 24 timer i døgnet med krevende systemkrav med private eller mindre kontor-NAS.

Denne harddisken har massive 8 TB lagringskapasitet og stort cache på 256 MB. Den har integrert NASware 3.0 programvare som er utformet for å la harddisken prestere stabilt. Programvaren har også mulighet for sømløs integrasjon, stabilt databeskyttelse og optimal ytelse i NAS og RAID-miljøer.

WD Red for din NAS

Stream, sikkerhetskopier, organiser og del ditt digitale bibliotek til din TV, datamaskin og lignende. NASware-teknologi øker dine enheters kompatibilitet sammen med ditt NAS-system, for bedre samspill mellom dine enheter.

Bedrifter drives av produktivitet og effektivitet, to grunnleggende prinsipper som Western Digital har jobbet med i utviklingen av Red-harddiskene. Del din filer og lag en backup av dem med samme hastighet som din bedrift med en harddisk fra Red-serien til Western Digital.

1004509 WD WD Red WD80EFAX 256MB 8TB WD80EFAX Western Digital Red er den eneste harddisken som er spesielt designet for bruk i NAS-systemer. Harddisken er testet for å klare å drives i 24 timer i døgnet med krevende systemkrav med private eller mindre kontor-NAS. Denne harddisken har massive 8 TB lagringskapasitet og stort cache på 256 MB. Den har integrert NASware 3.0 programvare som er utformet for å la harddisken prestere stabilt. Programvaren har også mulighet for sømløs integrasjon, stabilt databeskyttelse og optimal ytelse i NAS og RAID-miljøer. WD Red for din NAS Stream, sikkerhetskopier, organiser og del ditt digitale bibliotek til din TV, datamaskin og lignende. NASware-teknologi øker dine enheters kompatibilitet sammen med ditt NAS-system, for bedre samspill mellom dine enheter. Bedrifter drives av produktivitet og effektivitet, to grunnleggende prinsipper som Western Digital har jobbet med i utviklingen av Red-harddiskene. Del din filer og lag en backup av dem med samme hastighet som din bedrift med en harddisk fra Red-serien til Western Digital. SATA 3,5" 3,2 3 3495 NOK 3495 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Harddisk
  3. SATA 3,5"