Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Harddisk til krevende oppgaver

WD Caviar RE4 1TB 7200RPM

  Art.nr: 150209
Kapasitet: 1TB (1000GB)Grensesnitt: SATA3Cache: 64MBStørrelse: 3,5"- Dobble prosessorer

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Western Digitals RE-serie gir høy ytelse. WD har kombinert den nyeste teknologien med dual prosessor og ypperlig mekanikk som gir den perfekte harddisken for deg som krever det beste. Perfekt til bruk i servere, video-overvåking og andre krevende oppgaver. Lav brukstemperatur og lydnivå med vibrasjonsstabilisering som gir ekstra lang levetid og stabil dataoverføring. Du får 5 års garanti.

Anbefalt tilbehør

(2 stk)

Intern strømadapter for SATA-enheter, 4-pin 5,25" - SATA.

29,-

WD WD Caviar RE4 1TB 7200RPM WD1003FBYX Western Digitals RE-serie gir høy ytelse. WD har kombinert den nyeste teknologien med dual prosessor og ypperlig mekanikk som gir den perfekte harddisken for deg som krever det beste. Perfekt til bruk i servere, video-overvåking og andre krevende oppgaver. Lav brukstemperatur og lydnivå med vibrasjonsstabilisering som gir ekstra lang levetid og stabil dataoverføring. Du får 5 års garanti. SATA 3,5" 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Datakomponenter
  2. Harddisk
  3. SATA 3,5"