Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Førsteklasses harddisk på 3 TB

Toshiba P300 3,5'' 3TB Bulk

  Art.nr: 1008050
  • 3 TB 3,5"
  • SATA 6 Gbit/s
  • 7200 RPM
  • 64 MB cache

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Toshibas P300 3,5" interne harddisk gir høy ytelse for både vanlige og profesjonelle brukere som trenger stabil lagring. Med tostegskontroll kan du regne med jevn og rask databehandling. Dessuten er data og media sikret med rampebelastningsdesign, samt en sjokksensor.

P300 er idealistisk for grafiske designere og kreative profesjonelle som ønsker kraftig ytelse, med hurtige lese- og skrivehastigheter og et robust design.

Ytelse og stabilitet

P300s tostegskontroll, som er tilgjengelig i modellene 2 TB og 3 TB, forbedrer posisjonsnøyaktighet og negerer effektene på skiven som kan føre til vibrasjoner. Dette designet gir mer eksakte, raske lese- og skrivehastigheter og hurtig tilgang til data.

Verdensomfattende innovasjon

Toshiba er kjent gjennom 40 års ledende innovasjon, og de tunge bevisene gjennom sitt utvalg av harddisker er ikke noe unntak. Utformet for høy kapasitet og utmerket ytelse, så kan du være sikker på at Toshibas omfattende erfaring med harddisker jobber på i din data eller i ditt lagringssystem. 

1008050 Toshiba Toshiba P300 3,5'' 3TB Bulk HDWD130UZSVA Toshibas P300 3,5" interne harddisk gir høy ytelse for både vanlige og profesjonelle brukere som trenger stabil lagring. Med tostegskontroll kan du regne med jevn og rask databehandling. Dessuten er data og media sikret med rampebelastningsdesign, samt en sjokksensor.P300 er idealistisk for grafiske designere og kreative profesjonelle som ønsker kraftig ytelse, med hurtige lese- og skrivehastigheter og et robust design. Ytelse og stabilitet P300s tostegskontroll, som er tilgjengelig i modellene 2 TB og 3 TB, forbedrer posisjonsnøyaktighet og negerer effektene på skiven som kan føre til vibrasjoner. Dette designet gir mer eksakte, raske lese- og skrivehastigheter og hurtig tilgang til data. Verdensomfattende innovasjon Toshiba er kjent gjennom 40 års ledende innovasjon, og de tunge bevisene gjennom sitt utvalg av harddisker er ikke noe unntak. Utformet for høy kapasitet og utmerket ytelse, så kan du være sikker på at Toshibas omfattende erfaring med harddisker jobber på i din data eller i ditt lagringssystem.  SATA 3,5" 4,8 5 899 NOK 899 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. Harddisk
  3. SATA 3,5"