Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Harddisk designet for NAS og lagringssystemer

Toshiba N300 NAS 3,5" Bulk 8TB

  Art.nr: 1008053
 • 8 TB 3,5"
 • SATA 6 GB/s
 • 7200 RPM
 • 128 MB cache
 • Designet for NAS
 • Maks 2 stk. per kunde
2 490,-

Delbetal fra 252,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Denne harddisken kommer i en såkalt "Bulk"-forpakning som innebærer at den leveres uten en forseggjort produktforpakning og istedenfor kommer i en vanlig brun pose med en etikett på.

Test: Toshiba N300 - Ny testvinner for NAS-løsninger

"Med Toshiba N300 så viser Toshiba at de er klar for å sloss med gigantene Seagate og WD, selv med sine NAS-disker.

Toshiba bruker en kraftig 7200rpm motor sammen med 1,33 TB skiver og det resulterer i veldig bra ytelse som er vanskelig å matche.

Bra ytelse i kombinasjon med funksjoner som vi tidligere oftest har sett i dyrere Enterprise-skiver, gjør at Toshiba N300 er den beste NAS-disken vi har testet hittil."
Les hele testen her (på svensk)

Toshibas N300 3,5" interne harddisk gir fantastisk pålitelighet for NAS og andre høytpresterende lagringssystemer. Den er optimert for å oppfylle kravene om pålitelighet, utholdenhet, ytelse og skalerbarhet i 24-timers bruk 7 dager i uken med høykapasitetslagring for personlige hjemmekontor og småbedrifter.

Gjennom sin kontakt med NAS-utviklere kjenner Toshiba til behovet for harddisker med høy sikkerhet med støtte for moderne krav om datalagring, inkludert strømming, sikkerhetskopiering og arkivering. Enheten, som kan støtte flere RAID-systemer med opptil 8 harddisker, gjør det mulig å lagre store mengder data på en pålitelig måte og få tilgang til flere klienter 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Holder lav temperatur

Bruken av høykapasitetskomponenter er en av grunnene til at N300-serien gir bedre holdbarhet enn andre vanlige harddisker. Samtidig har den automatisk innstilling av søkehastigheten for å redusere varmen ved høy drift hvilket gir ytterligere holdbarhet i krevende situasjoner.

3 års garanti

Toshiba er kjente gjennom 40 års ledende innovasjon, og de gode bevisene gjennom sine tilbud av harddisker er ingen unntak. Designet for høy kapasitet og utmerket ytelse, kan du være sikker på at Toshibas omfattende erfaring på harddisker jobber hardt inne i din NAS eller ditt lagringssytem. En 3-års utvidet garanti på N300 gir deg den sikkerheten og sinnsroen du trenger.

Se også

(0 stk)
 • 12 TB 3,5"
 • SATA 6 GB/s
 • 7200 RPM

4 790,-

Se også

(0 stk)
 • 12 TB 3,5"
 • SATA 6 GB/s
 • 7200 RPM

4 790,-

1008053 Toshiba Toshiba N300 NAS 3,5" Bulk 8TB HDWN180UZSVA Denne harddisken kommer i en såkalt "Bulk"-forpakning som innebærer at den leveres uten en forseggjort produktforpakning og istedenfor kommer i en vanlig brun pose med en etikett på. Test: Toshiba N300 - Ny testvinner for NAS-løsninger "Med Toshiba N300 så viser Toshiba at de er klar for å sloss med gigantene Seagate og WD, selv med sine NAS-disker. Toshiba bruker en kraftig 7200rpm motor sammen med 1,33 TB skiver og det resulterer i veldig bra ytelse som er vanskelig å matche. Bra ytelse i kombinasjon med funksjoner som vi tidligere oftest har sett i dyrere Enterprise-skiver, gjør at Toshiba N300 er den beste NAS-disken vi har testet hittil."Les hele testen her (på svensk) Toshibas N300 3,5" interne harddisk gir fantastisk pålitelighet for NAS og andre høytpresterende lagringssystemer. Den er optimert for å oppfylle kravene om pålitelighet, utholdenhet, ytelse og skalerbarhet i 24-timers bruk 7 dager i uken med høykapasitetslagring for personlige hjemmekontor og småbedrifter. Gjennom sin kontakt med NAS-utviklere kjenner Toshiba til behovet for harddisker med høy sikkerhet med støtte for moderne krav om datalagring, inkludert strømming, sikkerhetskopiering og arkivering. Enheten, som kan støtte flere RAID-systemer med opptil 8 harddisker, gjør det mulig å lagre store mengder data på en pålitelig måte og få tilgang til flere klienter 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Holder lav temperatur Bruken av høykapasitetskomponenter er en av grunnene til at N300-serien gir bedre holdbarhet enn andre vanlige harddisker. Samtidig har den automatisk innstilling av søkehastigheten for å redusere varmen ved høy drift hvilket gir ytterligere holdbarhet i krevende situasjoner. 3 års garanti Toshiba er kjente gjennom 40 års ledende innovasjon, og de gode bevisene gjennom sine tilbud av harddisker er ingen unntak. Designet for høy kapasitet og utmerket ytelse, kan du være sikker på at Toshibas omfattende erfaring på harddisker jobber hardt inne i din NAS eller ditt lagringssytem. En 3-års utvidet garanti på N300 gir deg den sikkerheten og sinnsroen du trenger. SATA 3,5" 3,7 9 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
 1. Datakomponenter
 2. Harddisk
 3. SATA 3,5"