Førsteklasses harddisk designet for NAS og lagringssystemer

Toshiba N300 HDWN180EZSTA 8TB

  Art.nr: 1002599
  • 8 TB 3,5"
  • SATA 6 GB/s
  • 7200 RPM
  • 128 MB cache
  • Designet for NAS

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Toshibas N300 3,5" interne harddisk gir deg uovertruffen pålitelighet for NAS og andre toppytelses lagringssystemer. Den er optimalisert for å oppfylle kravene til pålitelighet, ytelse og skalerbarhet i 24-timers bruk 7 dager i uken, med høykapasitetslagring for personlige hjemmekontor og småbedrifter.

Gjennom sin kontakt med NAS-produsenter kjenner Toshiba til behovet for harddisker med høy sikkerhet med støtte for moderne krav til datalagring, inkludert streaming, sikkerhetskopiering og arkivering. Enheten, som kan støtte flere RAID-systemer med opptil 8 harddisker, gjør det mulig å lagre store mengder data på en pålitelig måte og få tilgang til flere klienter 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Holder lav temperatur

Bruk av høykapasitetskomponenter er en av grunnene til at N300-serien gir bedre holdbarhet enn andre vanlige harddisker. Samtidig har den automatisk innstilling av søkehastigheten for å minimere varmen ved høy drift, noe som gir ytterligere utholdenhet i krevende situasjoner.

3 års garanti

Toshiba er kjent gjennom 40 års ledende innovasjon, og de tunge bevisene gjennom sitt utvalg av harddisker er ikke noe unntak. Utformet for høy kapasitet og utmerket ytelse, så kan du være sikker på at Toshibas omfattende erfaring med harddisker jobber på i din NAS eller ditt lagringssystem. En 3-årig utøket garanti på N300 gir deg sikkerhet og trygghet.

1002599 Toshiba Toshiba N300 HDWN180EZSTA 8TB HDWN180EZSTA Toshibas N300 3,5" interne harddisk gir deg uovertruffen pålitelighet for NAS og andre toppytelses lagringssystemer. Den er optimalisert for å oppfylle kravene til pålitelighet, ytelse og skalerbarhet i 24-timers bruk 7 dager i uken, med høykapasitetslagring for personlige hjemmekontor og småbedrifter. Gjennom sin kontakt med NAS-produsenter kjenner Toshiba til behovet for harddisker med høy sikkerhet med støtte for moderne krav til datalagring, inkludert streaming, sikkerhetskopiering og arkivering. Enheten, som kan støtte flere RAID-systemer med opptil 8 harddisker, gjør det mulig å lagre store mengder data på en pålitelig måte og få tilgang til flere klienter 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Holder lav temperatur Bruk av høykapasitetskomponenter er en av grunnene til at N300-serien gir bedre holdbarhet enn andre vanlige harddisker. Samtidig har den automatisk innstilling av søkehastigheten for å minimere varmen ved høy drift, noe som gir ytterligere utholdenhet i krevende situasjoner. 3 års garanti Toshiba er kjent gjennom 40 års ledende innovasjon, og de tunge bevisene gjennom sitt utvalg av harddisker er ikke noe unntak. Utformet for høy kapasitet og utmerket ytelse, så kan du være sikker på at Toshibas omfattende erfaring med harddisker jobber på i din NAS eller ditt lagringssystem. En 3-årig utøket garanti på N300 gir deg sikkerhet og trygghet. SATA 3,5" 5 2 2469 NOK 2469 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Harddisk
  3. SATA 3,5"