Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

1 TB 2,5" hybriddisk fra Seagate

Seagate Laptop SSHD 1TB 5400RPM

  Art.nr: 187029
 • 1 TB 2,5" harddisk
 • SATA 6 GB/s
 • 5400 RPM
 • 64 MB cache
 • 3 års garanti

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Ytelsen til en SSD

Seagate Momentus SSHD bruker Seagate sin Flash Management-teknologi for å gi SSD-lignende ytelse. Tester viser at Seagate Momentus SSHD på mange områder gir tilsvarende ytelse som en SSD, uten at du trenger å ofre lagringskapsiteten.

Det beste fra to verdner

Seagate Momentus SSHD kombinerer det beste fra to verdner med NAND flash og en tradisjonell harddisk for masslagring. Denne kombinasjonen gir en imponerende ytelse med hastighetene fra en SSD, og lagringskapasiteten til en tradisjonell mekanisk harddisk.

Valget har aldri vært enklere

Seagate Momentus SSHD kombinerer ytelsen til en SSD og lagringskapasiteten til en vanlig harddisk i en og samme harddisk. Dermed trenger du ikke å inngå noen kompromisser på ytelse og kapasitet. 

Gi nytt liv til din gamle PC

Seagate Momentus SSHD gir en eldre datamaskin nytt liv med ytelse du ikke trodde var mulig.

Fordeler:

 • Raskere laste- og starttider
 • Lavere energiforbruk
 • Enkel installasjon

Seagate Seagate Laptop SSHD 1TB 5400RPM ST1000LM014 Ytelsen til en SSD Seagate Momentus SSHD bruker Seagate sin Flash Management-teknologi for å gi SSD-lignende ytelse. Tester viser at Seagate Momentus SSHD på mange områder gir tilsvarende ytelse som en SSD, uten at du trenger å ofre lagringskapsiteten. Det beste fra to verdner Seagate Momentus SSHD kombinerer det beste fra to verdner med NAND flash og en tradisjonell harddisk for masslagring. Denne kombinasjonen gir en imponerende ytelse med hastighetene fra en SSD, og lagringskapasiteten til en tradisjonell mekanisk harddisk. Valget har aldri vært enklere Seagate Momentus SSHD kombinerer ytelsen til en SSD og lagringskapasiteten til en vanlig harddisk i en og samme harddisk. Dermed trenger du ikke å inngå noen kompromisser på ytelse og kapasitet.  Gi nytt liv til din gamle PC Seagate Momentus SSHD gir en eldre datamaskin nytt liv med ytelse du ikke trodde var mulig. Fordeler: Raskere laste- og starttider Lavere energiforbruk Enkel installasjon SATA 2,5" 4,7 10 849 NOK 849 NewCondition Discontinued
 1. Datakomponenter
 2. Harddisk
 3. SATA 2,5"