Rask DVD-brenner med M-Disc-støtte

ASUS DRW-24D5MT

  Art.nr: 236686
  • CD/DVD±RW-leser
  • Leser DVD i 16x
  • CD/DVD-brenner
  • Skriver DVD±R i 24x

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS DRW-24D5MT er en DVD-brenner som kan brenne i 24x hastighet og lese i 16x hastighet. Brenneren er energieffektiv og lar deg kryptere filene dine, slik at andre ikke får tilgang.

Energieffektiv brenner

Med E-Green-teknologi slår ASUS DRW-24D5MT sg av når den ikke brukes. Dette sparer deg for over 50 % av strømmen en DVD-brenner bruker.

Dobbel beskyttelse

Med Disc Encryption II kan du sikre filene dine på best mulig måte. Du kan både sette passord på filer eller mapper, eller skjule disse helt og holdent dersom du ikke vil at andre skal kunne se filene.

M-Disc

Funksjonen M-Disc legger på beskyttende lag på utsiden av DVD-platen etter at dataene er skrevet til platen. Dette gjør at du kan beskytte og lagre filene dine i opp til 1000 år.

Beste skrivekvalitet

OTS-teknologi øker kjangsen for at dataene dine skrives raskt og korrekt den første gangen. 

NB! Dette er en OEM-versjon som leveres uten emballasje og manual

236686 ASUS ASUS DRW-24D5MT DRW-24D5MT/BLK/B/AS ASUS DRW-24D5MT er en DVD-brenner som kan brenne i 24x hastighet og lese i 16x hastighet. Brenneren er energieffektiv og lar deg kryptere filene dine, slik at andre ikke får tilgang. Energieffektiv brenner Med E-Green-teknologi slår ASUS DRW-24D5MT sg av når den ikke brukes. Dette sparer deg for over 50 % av strømmen en DVD-brenner bruker. Dobbel beskyttelse Med Disc Encryption II kan du sikre filene dine på best mulig måte. Du kan både sette passord på filer eller mapper, eller skjule disse helt og holdent dersom du ikke vil at andre skal kunne se filene. M-Disc Funksjonen M-Disc legger på beskyttende lag på utsiden av DVD-platen etter at dataene er skrevet til platen. Dette gjør at du kan beskytte og lagre filene dine i opp til 1000 år. Beste skrivekvalitet OTS-teknologi øker kjangsen for at dataene dine skrives raskt og korrekt den første gangen.  NB! Dette er en OEM-versjon som leveres uten emballasje og manual Intern 4,4 21 129 NOK 129 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. CD/DVD og Blu-ray
  3. Intern