Supertynn ekstern DVD-brenner

ASUS SDRW-08U9M-U Black

  Art.nr: 1002762
  • Enkel backup
  • Skriver og leser DVD i 8x
  • 13 mm tynn og 245 gram
  • USB Type-C og USB Type-A
  • Støtte for M-disker

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS SDRW-08U9M-U er en supertynn ekstern DVD-brenner som støtter både USB Type-C og USB Type-A. DVD-brenneren har fått en sofistikert og Zen-inspirert design, med en tykkelse på bare 13mm. Dette gjør at DVD-brenneren er enkel å bære med seg over alt, og passer perfekt med den bærbare datamaskinen. DVD-brenneren har en skrivehastighet på 8x, og er veldig enkel å bruke.

Lagre minner i over 1000 år

Funksjonen M- DISC legger på beskyttende lag på utsiden av DVD-platen etter at dataene er skrevet til platen. Dette gjør at du kan beskytte og lagre filene dine i opptil 1000 år.

Backup

Denne bærbare DVD-brenneren gir deg en komplett og brukervennlig backup løsning. Du kan sette opp en automatisk data backup, en enkel måte å sikre dine filer på. Kraftige funksjoner beskytter dine opplysninger og minimerer risikoen for tap av data for å gi deg mer trygghet.

1002762 ASUS ASUS SDRW-08U9M-U Black SDRW-08U9M-U/BLK/G/AS/P2G ASUS SDRW-08U9M-U er en supertynn ekstern DVD-brenner som støtter både USB Type-C og USB Type-A. DVD-brenneren har fått en sofistikert og Zen-inspirert design, med en tykkelse på bare 13mm. Dette gjør at DVD-brenneren er enkel å bære med seg over alt, og passer perfekt med den bærbare datamaskinen. DVD-brenneren har en skrivehastighet på 8x, og er veldig enkel å bruke. Lagre minner i over 1000 år Funksjonen M- DISC legger på beskyttende lag på utsiden av DVD-platen etter at dataene er skrevet til platen. Dette gjør at du kan beskytte og lagre filene dine i opptil 1000 år. Backup Denne bærbare DVD-brenneren gir deg en komplett og brukervennlig backup løsning. Du kan sette opp en automatisk data backup, en enkel måte å sikre dine filer på. Kraftige funksjoner beskytter dine opplysninger og minimerer risikoen for tap av data for å gi deg mer trygghet. Ekstern 5 2 449 NOK 449 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. CD/DVD og Blu-ray
  3. Ekstern