Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Apple USB SuperDrive

Apple USB SuperDrive V3

  Art.nr: 182661
  • Kompakt og praktisk CD- og DVD-brenner
  • Kobles enkelt til en MacBook uten optisk drev via USB

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Apple USB SuperDrive gir deg alt du trenger i en optisk enhent. Enten du ønsker å brenne ut CD- og DVD-plater, vil se på en DVD-film, installere programmer, ta sikkerhetskopi av data eller sikkerhetskopi av plater, er Apple USB SuperDrive tingen for deg.

Selve enheten er knapt større enn CD-cover, og er enkel å ta med seg i vesken når du er på reisefot. 

Teknisk informasjon

Dimesjoner og vekt

Medfølgende tilbehør

Systemkrav

182661 Apple Apple USB SuperDrive V3 MD564ZM/A Apple USB SuperDrive gir deg alt du trenger i en optisk enhent. Enten du ønsker å brenne ut CD- og DVD-plater, vil se på en DVD-film, installere programmer, ta sikkerhetskopi av data eller sikkerhetskopi av plater, er Apple USB SuperDrive tingen for deg. Selve enheten er knapt større enn CD-cover, og er enkel å ta med seg i vesken når du er på reisefot.  Teknisk informasjon Dimesjoner og vekt Medfølgende tilbehør Systemkrav Ekstern 3,3 3 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Datakomponenter
  2. CD/DVD og Blu-ray
  3. Ekstern