Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

iPad med Retina-skjerm og 16 GB

Apple iPad 16GB White (4th Gen)

  Art.nr: 179721
  • 9,7" LED IPS-skjerm
  • 2048 x 1536 oppløsning
  • 5 MP iSight-kamera
  • A6X-chip Quad-Core
  • Full HD-videoinnspilling

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(0 stk)

Det finnes ingen Produktanmeldelser av dette produktet

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Allment
Produsentens art.nr MD513KS/A
Operativsystem iOS 6
Valgbare språk Amerikansk, Arabisk, Britisk, Dansk, Engelsk, Finsk, Forenklet kinesisk, Fransk, Gresk, Hebraisk, Indonesisk, Italiensk, Japansk, Katalansk, Koreansk, Kroatisk, Malajsisk, Nederlandsk, Norsk, Polsk, Portugisisk, Rumensk, Russisk, Sovakisk, Spansk, Svensk, Thai, Tjekkisk, Tradisjonell kinesisk, Tyrkisk, Tysk, Ukrainsk, Ungarsk, Vietnamesisk
Forhåndsinstallerte apper Appstore, Calculator, Calendar, Camera, Clock, Contacts, FaceTime, Ipod, Itunes, Mail, Maps, Music, Notes, Photos, Safari, Videos, YouTube
Eskens innhold USB-kabel, 10 W USB strømadapter, dokumentasjon
Skjerm
Skjermstørrelse 9,7"
Oppløsning på skjerm 2048x1536
Skjermtype LED
Bakgrunnsbelysning LED bakgrundsbelyst IPS
Touchteknologi Kapasitiv
Antall trykkpunkter 3stk
Pivot-funksjon Ja
Ripesikker Ja
Prosessor
Prosessormodell Apple A6X Dual-core Processor
Hastighet 1,00 GHz
Antall kjerner 2 stk.
System on Chip (SoC) Apple A6X
Grafikk og lyd
Grafikkprosessor Apple A6X Quad Core-grafik
Lydformat som støttes AAC, AAC+, AAX, AIFF, AppleLossless, AUDIBLE, AudibleEnhancedAudio, HE-AAC, MP3, MP3-VBR, WAV
Innebygde høyttalere Ja
Innebygget mikrofon Ja
Minne og lagring
Lagringskapasitet 16 GB
Type minne Flashminne/SSD
RAM-minne 1024 MB
Minnekortleser -
Maks størrelse minnekort 0 GB
Tilkoblinger
Lading via USB Ja
Type USB-plugg Lightning connector
USB 2.0-porter 0 stk
USB 3.0-porter 0 stk
Digital lydutgang (koaxial) 0Stk
Digital lydutgang (optisk) 0 stk
Hodetelefonutgang 1 stk
Mikrofoninngang 0 stk
HDMI 0 stk
HDMI-versjon -
DisplayPort 0 stk
Thunderbolt 0 stk
Andre tilkoblinger -
Øvrige tilkoblinger -
Kommunikasjon
3G (UMTS) Nei
4G LTE Nei
Bluetooth Ja
Bluetoothversjon 4.0
Innebygget navigasjon Nei
Geotagging Nei
IR Nei
Nettverkstilkobling Ja
Støtte for IP-telefoni Ja
Støtte for NFC Nei
Støtte for samtaler Nei
Trådløst nettverk 802.11bgn
Kamera
Antall kameraer 2stk
Innebygget blits Nei
Autofokus Ja
Digital zoom Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Maks oppløsning bilder Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Maks oppløsning video 1920x1080
Maks fps ved innspilling 30 bilder per sekund
Oppløsning kamera i front 720p HD
Batteri
Batterikapasitet Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Batteritype Li-Polymer
Driftstid (opp til) 10,00 timer
Kabinett
Materialer Aluminium, Glass, Plast
Farge Hvit
Bredde 186,0 mm
Høyde 241,0 mm
Dybde 9,0 mm
Vekt 0,7 Kg
Support og garanti
Garanti hardware 12 Måneder
Supportnummer 020-160 56 33

Produktbeskrivelse

iPad med Retina-skjerm gir deg blant annet  høy oppløsning på skjermen, lang batteritid, iSight-kamera med avansert optikk, Siri og en mengde andre oppdateringer. Nettbrettet har den kraftige A6X-prosessoren, Lightning-tilkobling, HD frontkamera og kameralys bak.

9,7" Retinadisplay

Den nye iPad-modellen fra Apple kan skilte med dobbelt så høy oppløsning enn forgjengeren. Dermed får du en oppløsning på 2048 x 1536 pixler, noe som er mer enn hva du finner i en full-HD TV. Ved normal bruk er det ikke mulig å se pixlene. Dette gjør at filmer, spill og nettsurfing på nettbrett får en helt ny betydning.  

Dual-Core Coretex-A9 med A6X-grafikk

Fire ganger så mange pixler på skjermen betyr at du trenger mer kraft for at alt skal flyte. Derfor er den nye generasjonen av iPad utstyrt med den nye A6X-prosessoren, som gir iOS den sømløse flyten det er kjent for.  A6X-prosessoren gir opp til dobbelt så kraftig ytelse på spill og grafikk enn forgjengeren.

Lang batteritid

Mer kraft, bedre skjerm. Det er lett å anta at dette går ut over batterikapasiteten. Sannheten er at du får opp til 10 timers batteritid med nye iPad. Dette gjør at du kan ha med deg nettbrettet over alt, hele dagen uten at du går tom for strøm.
 

iSight kamera

Med et iSight kamera har iPad med Retina-skjerm muligheten til å ta stillbilder med en oppløsning på 5 MP og filme i full HD. Kameraet har også et fotolys, som lar deg ta bilder og filme selv under mørekere forhold. Kamerainnstillingene lar deg fokusere og endre eksponeringsdetaljer på en enkel og lettvint måte. Frontkameraet har en oppløsning på 1.2 MP, som betyr at du også kan filme i HD med frontkameraet. 

Selv om høy oppløsning er viktig, er det vel så viktig med god optikk, en god bildebrikke og programvare. iSight-kameraet bruker avansert optikk for å gi best mulig bildekvalitet. Med en ƒ/2.4 åpning og en fem-elements linse fanger du alle øyeblikk og detaljer.

 

Apple Apple iPad 16GB White (4th Gen) MD513KS/A iPad med Retina-skjerm gir deg blant annet  høy oppløsning på skjermen, lang batteritid, iSight-kamera med avansert optikk, Siri og en mengde andre oppdateringer. Nettbrettet har den kraftige A6X-prosessoren, Lightning-tilkobling, HD frontkamera og kameralys bak.9,7" RetinadisplayDen nye iPad-modellen fra Apple kan skilte med dobbelt så høy oppløsning enn forgjengeren. Dermed får du en oppløsning på 2048 x 1536 pixler, noe som er mer enn hva du finner i en full-HD TV. Ved normal bruk er det ikke mulig å se pixlene. Dette gjør at filmer, spill og nettsurfing på nettbrett får en helt ny betydning.  Dual-Core Coretex-A9 med A6X-grafikkFire ganger så mange pixler på skjermen betyr at du trenger mer kraft for at alt skal flyte. Derfor er den nye generasjonen av iPad utstyrt med den nye A6X-prosessoren, som gir iOS den sømløse flyten det er kjent for.  A6X-prosessoren gir opp til dobbelt så kraftig ytelse på spill og grafikk enn forgjengeren.Lang batteritidMer kraft, bedre skjerm. Det er lett å anta at dette går ut over batterikapasiteten. Sannheten er at du får opp til 10 timers batteritid med nye iPad. Dette gjør at du kan ha med deg nettbrettet over alt, hele dagen uten at du går tom for strøm. iSight kameraMed et iSight kamera har iPad med Retina-skjerm muligheten til å ta stillbilder med en oppløsning på 5 MP og filme i full HD. Kameraet har også et fotolys, som lar deg ta bilder og filme selv under mørekere forhold. Kamerainnstillingene lar deg fokusere og endre eksponeringsdetaljer på en enkel og lettvint måte. Frontkameraet har en oppløsning på 1.2 MP, som betyr at du også kan filme i HD med frontkameraet. Selv om høy oppløsning er viktig, er det vel så viktig med god optikk, en god bildebrikke og programvare. iSight-kameraet bruker avansert optikk for å gi best mulig bildekvalitet. Med en ƒ/2.4 åpning og en fem-elements linse fanger du alle øyeblikk og detaljer.  Ukategoriserte produkter 2990 NOK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter