Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

iPad med Retina-skjerm og 16 GB

Apple iPad 16GB White (4th Gen)

  Art.nr: 179721
  • 9,7" LED IPS-skjerm
  • 2048 x 1536 oppløsning
  • 5 MP iSight-kamera
  • A6X-chip Quad-Core
  • Full HD-videoinnspilling

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

iPad med Retina-skjerm gir deg blant annet  høy oppløsning på skjermen, lang batteritid, iSight-kamera med avansert optikk, Siri og en mengde andre oppdateringer. Nettbrettet har den kraftige A6X-prosessoren, Lightning-tilkobling, HD frontkamera og kameralys bak.

9,7" Retinadisplay

Den nye iPad-modellen fra Apple kan skilte med dobbelt så høy oppløsning enn forgjengeren. Dermed får du en oppløsning på 2048 x 1536 pixler, noe som er mer enn hva du finner i en full-HD TV. Ved normal bruk er det ikke mulig å se pixlene. Dette gjør at filmer, spill og nettsurfing på nettbrett får en helt ny betydning.  

Dual-Core Coretex-A9 med A6X-grafikk

Fire ganger så mange pixler på skjermen betyr at du trenger mer kraft for at alt skal flyte. Derfor er den nye generasjonen av iPad utstyrt med den nye A6X-prosessoren, som gir iOS den sømløse flyten det er kjent for.  A6X-prosessoren gir opp til dobbelt så kraftig ytelse på spill og grafikk enn forgjengeren.

Lang batteritid

Mer kraft, bedre skjerm. Det er lett å anta at dette går ut over batterikapasiteten. Sannheten er at du får opp til 10 timers batteritid med nye iPad. Dette gjør at du kan ha med deg nettbrettet over alt, hele dagen uten at du går tom for strøm.
 

iSight kamera

Med et iSight kamera har iPad med Retina-skjerm muligheten til å ta stillbilder med en oppløsning på 5 MP og filme i full HD. Kameraet har også et fotolys, som lar deg ta bilder og filme selv under mørekere forhold. Kamerainnstillingene lar deg fokusere og endre eksponeringsdetaljer på en enkel og lettvint måte. Frontkameraet har en oppløsning på 1.2 MP, som betyr at du også kan filme i HD med frontkameraet. 

Selv om høy oppløsning er viktig, er det vel så viktig med god optikk, en god bildebrikke og programvare. iSight-kameraet bruker avansert optikk for å gi best mulig bildekvalitet. Med en ƒ/2.4 åpning og en fem-elements linse fanger du alle øyeblikk og detaljer.

 

Apple Apple iPad 16GB White (4th Gen) MD513KS/A iPad med Retina-skjerm gir deg blant annet  høy oppløsning på skjermen, lang batteritid, iSight-kamera med avansert optikk, Siri og en mengde andre oppdateringer. Nettbrettet har den kraftige A6X-prosessoren, Lightning-tilkobling, HD frontkamera og kameralys bak.9,7" RetinadisplayDen nye iPad-modellen fra Apple kan skilte med dobbelt så høy oppløsning enn forgjengeren. Dermed får du en oppløsning på 2048 x 1536 pixler, noe som er mer enn hva du finner i en full-HD TV. Ved normal bruk er det ikke mulig å se pixlene. Dette gjør at filmer, spill og nettsurfing på nettbrett får en helt ny betydning.  Dual-Core Coretex-A9 med A6X-grafikkFire ganger så mange pixler på skjermen betyr at du trenger mer kraft for at alt skal flyte. Derfor er den nye generasjonen av iPad utstyrt med den nye A6X-prosessoren, som gir iOS den sømløse flyten det er kjent for.  A6X-prosessoren gir opp til dobbelt så kraftig ytelse på spill og grafikk enn forgjengeren.Lang batteritidMer kraft, bedre skjerm. Det er lett å anta at dette går ut over batterikapasiteten. Sannheten er at du får opp til 10 timers batteritid med nye iPad. Dette gjør at du kan ha med deg nettbrettet over alt, hele dagen uten at du går tom for strøm. iSight kameraMed et iSight kamera har iPad med Retina-skjerm muligheten til å ta stillbilder med en oppløsning på 5 MP og filme i full HD. Kameraet har også et fotolys, som lar deg ta bilder og filme selv under mørekere forhold. Kamerainnstillingene lar deg fokusere og endre eksponeringsdetaljer på en enkel og lettvint måte. Frontkameraet har en oppløsning på 1.2 MP, som betyr at du også kan filme i HD med frontkameraet. Selv om høy oppløsning er viktig, er det vel så viktig med god optikk, en god bildebrikke og programvare. iSight-kameraet bruker avansert optikk for å gi best mulig bildekvalitet. Med en ƒ/2.4 åpning og en fem-elements linse fanger du alle øyeblikk og detaljer.  Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter