Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Stilren 17,3" laptop med blu-ray

ASUS X75VC-TY085H

  Art.nr: 186662
  • 17,3" HD-skjerm
  • Intel® Core™ i5-3230M
  • Blu-ray-spiller
  • 8GB RAM
  • 1000GB harddisk

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(0 stk)

Det finnes ingen Produktanmeldelser av dette produktet

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt

Det finnes ingen spørsmål enda.

Teknisk spesifikasjon

Allment
Produsentens artikkelnummer 90NB0241-M01250
Operativsystem Windows 8
Valgbare språk Dansk, Engelsk, Finsk, Norsk, Svensk
Eskens innhold Hurtigstartsguide, lader, garantiinformasjon
Skjerm
Skjermstørrelse 17,3"
Maksimal oppløsning 1600x900
Bildeformat 16:9
Skjermteknologi LCD med LED-belysning
Skjermoverflate Blank
Touchskjerm Nei
Støtte for 3D Nei
Prosessor
Prosessormodell Intel® Core™ i5-3230M Prosessor
Hastighet 2,60 GHz
Maks turbo 3,20 GHz
Antall kjerner 2 stk.
Chipset Mobile Intel® HM76 Express Chipset
Minne
Type minne SDRAM DDR3
Hastighet minne 1600 MHz
Medfølgende minne 8 GB
Maksimalt minne 8 GB
Minneplasser 1 stk
Ledige minneplasser 0 stk
Lagring
Antall harddisker 1 stk
Størrelse primærharddisk 1000 GB
Type primærharddisk SATA
Hastighet HDD #1 5400 rpm
Optisk enhet Blu-ray-leser kombinert med DVD-brenner Super Multi
Minnekortleser SD
Grafikk og lyd
Grafikkort NVIDIA® GeForce® GT 720M
Dedikert grafikkminne 2048 MB
Delt grafikkminne Nei
Grafikkortklasse 2
Lydkort Realtek
Høyttalere 2 stk
Subwoofer Nei
Tilkoblinger
USB 2.0-porter 2 stk
USB 3.0-porter 1 stk
eSATA-porter 0 st
Digital lydutgang (koaxial) 0Stk
Digital lydutgang (optisk) 0 stk
Hodetelefonutgang 1 stk
Mikrofoninngang 1 stk
Ekspansjonsport Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
RJ45 1 stk
VGA 1 Stk
DVI 0 stk
HDMI 1 stk
HDMI-versjon 1.4
DisplayPort 0 stk
Thunderbolt 0 stk
Andre tilkoblinger -
Kommunikasjon
Fast nettverk 1000Mbit/s Ethernet LAN
Trådløst nettverk 802.11bgn
WiDi Nei
3G Nei
Bluetooth Ja
Bluetoothversjon 4.0
Webkamera Ja
Oppløsning video 1,3 MP
Oppløsning stillbilde 1,3 MP
Innebygget mikrofon Ja
Batteri
Antall celler 6
Batteritype Lithium
Driftstid (opp til) Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Programvare
Kontorprogram Microsoft Office Trial
Virusbeskyttelse Trend Micro Titanium 2011 (30-dagers testversjon)
Brenneprogram Power2Go
Spesialfunksjoner
Bakgrunnsbelyst tastatur Nei
Fingeravtrykksleser Nei
Fjernkontroll Nei
TV-mottaker Nei
Øvrige funksjoner -
Kabinett
Materialer Aluminium, Plast
Farge Matt svart
Tastatur Nordisk
Numerisk sifferdel Ja
Pekeenhet Touchpad
Multi-Touch Ja
Dokkingmulighet Nei
Støtte for Kensingtonlås Ja
Bredde 420,0 mm
Dybde 282,0 mm
Høyde 34,0 mm
Vekt 3,0 Kg
Support og garanti
Garanti hardware 24 Måneder
Garanti batteri 12 måneder
Supportnummer Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent

Produktbeskrivelse

ASUS X75VC-TY085H er en 17,3" laptop, og er en maskin for deg som vil ha mye kraft og en stor skjerm i et stilig format. Maskinen kommer med en blu-ray-spiller, 8 GB RAM, en kraftig prosessor fra Intel og stor lagringskapasitet.

3. generasjons Intel Core I5 Ivy Bridge prosessor

Med en 3. generasjons Intel Core i5-prosessor får du en enda bedre dataopplevelse med fantastisk grafikk og enda bedre ytelse enn tidligere generasjoner. Grafikkytelsen er opp til 50 % bedre enn ved forgjengeren, som gjør det visuelle enda mer spektakulært.

Utstyrt med klasse 2-grafikkort

Grafikk Klasse 2 kan håndtere det samme som kort i klasse 1. Dette betyr de fleste nye spill, men ikke alltid spill med mest detaljer og oppløsning. De tyngste spillene kan kreve middels til lav detaljinnstilling.

Full HD via HDMI

Du kan koble maskinen til en TV via HDMI. Det gir deg perfekte bilder i Full HD og muligheten til å se film eller web-TV i den høyeste kvaliteten.

Trådløs overføring med Bluetooth

Bluetooth tillater deg å overføre filer fra f.eks. din mobiltelefon til en datamaskin eller motsatt. Du kan også koble til trådløse lydenheter som headset og trådløse bluetooth-høyttalere.

Trend Micro Titanium

Trend Micro Titanium Internet Security gir deg en sikrere opplevelse på nettet. Et godt utprøvd cloud-basert program stopper virus og spionprogram før de når PCen din. Dette er en helt ny måte å beskytte datamaskinen din mot trusler fra nettet. Du får med en 30 dagers prøveversjon som du enkelt kan oppgradere til en full versjon etter testperiodens slutt.

Behagelig å bruke

Med et chiclet-tastatur blir datamaskinen bedre å skrive på. Bokstaver og tall er markert med høy kontrast som gjør maskinen enkel å bruke, selv om du har nedsatt synsevne. Hver tast har også et mellomrom til den neste tasten på tastaturet.

Microsoft Windows 8

Windows 8 er noe helt nytt og revolusjonerende i din PC-hverdag. Bygget på en videreutvikling av Windows 7 stabile kjerne, og utstyrt med en rekke forbedringer. I Windows 8 står apps sentralt, og du lagrer filer og innstillinger i nettskyen. Dermed har du alltid tilgang hvor enn du er, enten det er via telefonen eller datamaskinen på kontoret. Nyheter og oppdateringer fra sosiale medier får du enkelt rett på skjermen. Windows 8 er enklere, raskere, mer fleksibelt og sikrere enn noensinne.

 

ASUS ASUS X75VC-TY085H 90NB0241-M01250 ASUS X75VC-TY085H er en 17,3" laptop, og er en maskin for deg som vil ha mye kraft og en stor skjerm i et stilig format. Maskinen kommer med en blu-ray-spiller, 8 GB RAM, en kraftig prosessor fra Intel og stor lagringskapasitet. 3. generasjons Intel Core I5 Ivy Bridge prosessor Med en 3. generasjons Intel Core i5-prosessor får du en enda bedre dataopplevelse med fantastisk grafikk og enda bedre ytelse enn tidligere generasjoner. Grafikkytelsen er opp til 50 % bedre enn ved forgjengeren, som gjør det visuelle enda mer spektakulært. Utstyrt med klasse 2-grafikkort Grafikk Klasse 2 kan håndtere det samme som kort i klasse 1. Dette betyr de fleste nye spill, men ikke alltid spill med mest detaljer og oppløsning. De tyngste spillene kan kreve middels til lav detaljinnstilling. Full HD via HDMI Du kan koble maskinen til en TV via HDMI. Det gir deg perfekte bilder i Full HD og muligheten til å se film eller web-TV i den høyeste kvaliteten. Trådløs overføring med Bluetooth Bluetooth tillater deg å overføre filer fra f.eks. din mobiltelefon til en datamaskin eller motsatt. Du kan også koble til trådløse lydenheter som headset og trådløse bluetooth-høyttalere. Trend Micro Titanium Trend Micro Titanium Internet Security gir deg en sikrere opplevelse på nettet. Et godt utprøvd cloud-basert program stopper virus og spionprogram før de når PCen din. Dette er en helt ny måte å beskytte datamaskinen din mot trusler fra nettet. Du får med en 30 dagers prøveversjon som du enkelt kan oppgradere til en full versjon etter testperiodens slutt. Behagelig å bruke Med et chiclet-tastatur blir datamaskinen bedre å skrive på. Bokstaver og tall er markert med høy kontrast som gjør maskinen enkel å bruke, selv om du har nedsatt synsevne. Hver tast har også et mellomrom til den neste tasten på tastaturet. Microsoft Windows 8 Windows 8 er noe helt nytt og revolusjonerende i din PC-hverdag. Bygget på en videreutvikling av Windows 7 stabile kjerne, og utstyrt med en rekke forbedringer. I Windows 8 står apps sentralt, og du lagrer filer og innstillinger i nettskyen. Dermed har du alltid tilgang hvor enn du er, enten det er via telefonen eller datamaskinen på kontoret. Nyheter og oppdateringer fra sosiale medier får du enkelt rett på skjermen. Windows 8 er enklere, raskere, mer fleksibelt og sikrere enn noensinne.   Ukategoriserte produkter 5990 NOK 5990 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter