Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Trådløs A/V-overføring med 720p HD-støtte

Devolo Vianect Air TV

  Art.nr: 143323
  • Trådløs overføring av bilde og lyd via USB fra Mac/PC til skjerm, TV eller projektor
  • Støtter 720p HD-kvalitet
  • Se forskjellig innhold på PCen og på TV/projektor
  • HDMI og VGA-utgang for fleksibel tilkobling

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Med Devolo Vianect Air TV trenger du ikke tenke på mange kabler og vanskelige installasjoner. Koble USB-senderen til PCen din, og koble sammen mottakeren med en skjerm, TV eller projektor, og du kan nyte multimediamateriale helt trådløst.

Spill av filmer og bilder fra PCen, eller stream internett-materiale (f.eks. YouTube-klipp) direkte til TVen. Med Devolo Vianect Air TV går alt trådløst.

Med den smarte funksjonen Extended Mode, kan du bruke den eksterne enheten som en ekstra skjerm. Det vil si at du kan sitte å jobbe på PCen, mens den andre skjermen f.eks. viser en film, eller du kan jobbe i 2 program samtidig.

Du kobler enkelt skjermen, TVen, eller projektoren til via mottakeren som er utstyrt med HDMI-utgang samt VGA- og 3,5 mm lydutgang for de enhetene som ikke har HDMI-inngang.

Funksjoner:
Perfekt når du vil se på film og bilder, eller når du skal holde en presentasjon
Passer like godt hjemme som på kontoret
Støtter HD-kvalitet på opp til 720p
Maksimal skjermoppløsning på 1400 x 1050 piksler
Lang rekkevidde takket være trådløs USB-teknologi (sender og mottaker bør plasseres innen synsvidde for hverandre)
HDMI-utgang samt VGA- og 3,5 mm lydutgang på mottageren for fleksibel tilkobling
Software for Windows XP, 7, Vista og Mac OS X

Medfølgende tilbehør
USB PC-adapter, A/V-adapter med HDMI, VGA og 3,5 mm lydutgang, strømadapter, hurtigstartguide, CD-Rom med software, drivere og bruksanvisning.
Devolo Devolo Vianect Air TV Vianect Air TV Med Devolo Vianect Air TV trenger du ikke tenke på mange kabler og vanskelige installasjoner. Koble USB-senderen til PCen din, og koble sammen mottakeren med en skjerm, TV eller projektor, og du kan nyte multimediamateriale helt trådløst. Spill av filmer og bilder fra PCen, eller stream internett-materiale (f.eks. YouTube-klipp) direkte til TVen. Med Devolo Vianect Air TV går alt trådløst. Med den smarte funksjonen Extended Mode, kan du bruke den eksterne enheten som en ekstra skjerm. Det vil si at du kan sitte å jobbe på PCen, mens den andre skjermen f.eks. viser en film, eller du kan jobbe i 2 program samtidig. Du kobler enkelt skjermen, TVen, eller projektoren til via mottakeren som er utstyrt med HDMI-utgang samt VGA- og 3,5 mm lydutgang for de enhetene som ikke har HDMI-inngang. Funksjoner:Perfekt når du vil se på film og bilder, eller når du skal holde en presentasjonPasser like godt hjemme som på kontoretStøtter HD-kvalitet på opp til 720pMaksimal skjermoppløsning på 1400 x 1050 pikslerLang rekkevidde takket være trådløs USB-teknologi (sender og mottaker bør plasseres innen synsvidde for hverandre)HDMI-utgang samt VGA- og 3,5 mm lydutgang på mottageren for fleksibel tilkobling Software for Windows XP, 7, Vista og Mac OS XMedfølgende tilbehørUSB PC-adapter, A/V-adapter med HDMI, VGA og 3,5 mm lydutgang, strømadapter, hurtigstartguide, CD-Rom med software, drivere og bruksanvisning. Ukategoriserte produkter 1 2 0 NOK 0 NewCondition Discontinued
  1. Ukategoriserte produkter