Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Smart Case iPad-futteral

Apple iPad Smart Case Green

  Art.nr: 182500
  • Apple-futteral
  • Beskytter både frem- og bakside
  • Fungerer som et stativ
  • Mikrofiberforet
  • Passer iPad 2, 3 og 4

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

iPad Smart Case Green

iPad Smart Case er et smalt og praktisk futteral til iPad 2, 3, og 4. Futteralet beskytter både frem- og bakside og er laget i polyuretan med mikrofiberforet innside. Unngå riper og skader på nettbrettet samtidig som du gjør det enklere å håndtere. I tillegg kan futteralet fungere som stativ dersom du ønsker å se film eller bla i bildemappen.

Apple Apple iPad Smart Case Green MD457ZM/A iPad Smart Case Green iPad Smart Case er et smalt og praktisk futteral til iPad 2, 3, og 4. Futteralet beskytter både frem- og bakside og er laget i polyuretan med mikrofiberforet innside. Unngå riper og skader på nettbrettet samtidig som du gjør det enklere å håndtere. I tillegg kan futteralet fungere som stativ dersom du ønsker å se film eller bla i bildemappen. Ukategoriserte produkter 0 NOK 0 NewCondition SoldOut
  1. Ukategoriserte produkter