Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Webkamera med HD-oppløsning

Trust Spotlight Webcam Pro

  Art.nr: 243708
  • 1.3 Megapixel (1280 x 1024)
  • LED-lys med dimmer-funksjon
  • Innebygget mikrofon
  • USB 2.0

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Trust Spotlight Webcam Pro er et webkamera med HD-oppløsning som er perfekt å bruke når du chatter eller spiller inn videoer. Det innebygde LED-lyset med dimmefunksjon bidrar til god bildekvalitet , selv i rom med lite lys. Den innebygde mikrofonen bidra til en krystallklar og ren lyd som er en utmerket funksjon for videomøter, samtaler eller forelesninger.

243708 Trust Trust Spotlight Webcam Pro 16428 Trust Spotlight Webcam Pro er et webkamera med HD-oppløsning som er perfekt å bruke når du chatter eller spiller inn videoer. Det innebygde LED-lyset med dimmefunksjon bidrar til god bildekvalitet , selv i rom med lite lys. Den innebygde mikrofonen bidra til en krystallklar og ren lyd som er en utmerket funksjon for videomøter, samtaler eller forelesninger. Webkamera 2,3 4 299 NOK 299 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Webkamera