Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Webkamera fra Logitech med super bildekvalitet

Logitech HD Pro Webcam C920

  Art.nr: 179307
 • 15 megapiksler
 • Autofokus
 • Full HD (1080p)
 • Fungerer utmerket med Skype
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

C920 - Webkamera fra Logitech med høy bildekvalitet

Et stilig og smidig webkamera fra Logitech som lar deg oppleve utrolig bildekvalitet. Nyt også raskere, smidigere video med bedre bildekvalitet, takket være H.264-koding.

Den kommer med hele 15 megapiksler for deg å få bilder og filmer av beste kvalitet.

Carl Zeiss-objektivet

Du får riktig skarpe og stilige bilder med det innebygde Carl Zeiss-objektivet. Ingen støy, kjedelig lys eller uskarphet.

20-trinns autofokusfunksjon er smidig, mer følsom og smartere. Denne autofokusen gir deg skarpe videor, selv når du er i bevegelse. Du opplever alltid full bildekvalitet.Stativ

Det fleksible festet med gummipolstring holder webkameraet på plass når det er festet på f.eks. skjermen til en bærbar eller stasjonær datamaskin. Du kan til og med montere kameraet på et stativ.

Se også

(7 stk)
 • Full HD (1080p)
 • Automatisk lysregulering
 • Doble stereomikrofoner

888,-

Se også

(7 stk)
 • Full HD (1080p)
 • Automatisk lysregulering
 • Doble stereomikrofoner

888,-

179307 Logitech Logitech HD Pro Webcam C920 960-001055 C920 - Webkamera fra Logitech med høy bildekvalitet Et stilig og smidig webkamera fra Logitech som lar deg oppleve utrolig bildekvalitet. Nyt også raskere, smidigere video med bedre bildekvalitet, takket være H.264-koding. Den kommer med hele 15 megapiksler for deg å få bilder og filmer av beste kvalitet. Carl Zeiss-objektivet Du får riktig skarpe og stilige bilder med det innebygde Carl Zeiss-objektivet. Ingen støy, kjedelig lys eller uskarphet.20-trinns autofokusfunksjon er smidig, mer følsom og smartere. Denne autofokusen gir deg skarpe videor, selv når du er i bevegelse. Du opplever alltid full bildekvalitet. Stativ Det fleksible festet med gummipolstring holder webkameraet på plass når det er festet på f.eks. skjermen til en bærbar eller stasjonær datamaskin. Du kan til og med montere kameraet på et stativ. Webkamera 4,4 40 659 NOK 659 NewCondition InStock
 1. Data & Nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Webkamera