Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Webkamera med HD-oppløsning

Logitech C270 HD

  Art.nr: 156347
  • Videoopptak i 720p
  • 3 MP oppløsning for foto
  • Automatisk lystilpassing
  • Innebygget mikrofon

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech Webcam C270 er et webkamera som filmer i HD (720p) og har automatisk tilpassing av lysnivået, slik at du får best mulig bildekvalitet. Den innebygde mikrofonen fjerner bakgrunnsstøy, slik at de du snakker med hører deg klart og tydelig. Du kan også ta bilder med webkameraet. Kameraet har en oppløsning på 3 megapixel, slik at du kan ta bilder som kan brukes til blogger, sosiale medier eller til en nettside.


156347 Logitech Logitech C270 HD 960-001063 Logitech Webcam C270 er et webkamera som filmer i HD (720p) og har automatisk tilpassing av lysnivået, slik at du får best mulig bildekvalitet. Den innebygde mikrofonen fjerner bakgrunnsstøy, slik at de du snakker med hører deg klart og tydelig. Du kan også ta bilder med webkameraet. Kameraet har en oppløsning på 3 megapixel, slik at du kan ta bilder som kan brukes til blogger, sosiale medier eller til en nettside. Webkamera 4,6 64 429 NOK 429 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Webkamera