Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Høydejusterbart laptopstativ perfekt for MacBook

Twelve South HiRise laptops stand Silver

  Art.nr: 1015438
  • Passer alle laptops
  • Hev- og senkbart stativ
  • Gummi holder laptopen på plass
  • Hev laptopen inntil 15 cm
  • MacBook er ikke inkludert

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Twelve South HiRise er et stilrent laptopstativ med justeringsmulighet i høyden. Med mulighet for å heve laptopen inntil 15 cm kan du finne en bedre arbeids- og skjermposisjon, spesielt om du utvider hjemmekontoret med en ekstern skjerm eller to. Stativet holder laptopen på plass med silikondekte armer, som også sørger for at laptopen eller MacBooken ikke får riper på undersiden.

1015438 1015438 Twelve South Twelve South HiRise laptops stand Silver 12-1222/B Twelve South HiRise er et stilrent laptopstativ med justeringsmulighet i høyden. Med mulighet for å heve laptopen inntil 15 cm kan du finne en bedre arbeids- og skjermposisjon, spesielt om du utvider hjemmekontoret med en ekstern skjerm eller to. Stativet holder laptopen på plass med silikondekte armer, som også sørger for at laptopen eller MacBooken ikke får riper på undersiden. Tilbehør 799 NOK 799 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør