Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Laptopstativ for MacBook og bærbare datamaskiner

Twelve South Desktop stand for laptops for MacBook White

  Art.nr: 1015436
  • Passer alle laptops over 10,2"
  • 25 ° vinkel
  • Laget i aluminium
  • Ergonomisk laptopstativ
  • MacBook er ikke inkludert

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

Variant Hvit

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Twelve South Curve er et laptopstativ for alle MacBook-modeller, Apple Notebooks og andre laptops som løfter opp maskina til en mer behagelig arbeidsposisjon om du bruker eksternt tastatur og mus. Stativet hever skjermen omtrent 15 cm opp fra pulten og er kompatibelt med alle laptops fra 10,2". I tillegg til å bidra til bedre ergonomi ved å løfte skjermen, får du bedre luftgjennomstrømning til maskina ved å ikke ha den på et solid underlag. Fint er det også.

Gjør hjemmekontoret litt mer stilig

Twelve Souths Curve laptopstativ gir deg muligheten til å bygge opp hjemmekontoret rundt et stilrent stativ som løfter laptopen opp fra pulten. Stativet holder maskina i en fast 25 °-vinkel og lar deg bygge ut med ekstern skjerm samtidig som du kan ha laptopens skjerm i samme høyde istedenfor at den står på skrått ned til siden på pulten.

1015436 1015436 Twelve South Twelve South Desktop stand for laptops for MacBook White 5814 Twelve South Curve er et laptopstativ for alle MacBook-modeller, Apple Notebooks og andre laptops som løfter opp maskina til en mer behagelig arbeidsposisjon om du bruker eksternt tastatur og mus. Stativet hever skjermen omtrent 15 cm opp fra pulten og er kompatibelt med alle laptops fra 10,2". I tillegg til å bidra til bedre ergonomi ved å løfte skjermen, får du bedre luftgjennomstrømning til maskina ved å ikke ha den på et solid underlag. Fint er det også.Gjør hjemmekontoret litt mer stiligTwelve Souths Curve laptopstativ gir deg muligheten til å bygge opp hjemmekontoret rundt et stilrent stativ som løfter laptopen opp fra pulten. Stativet holder maskina i en fast 25 °-vinkel og lar deg bygge ut med ekstern skjerm samtidig som du kan ha laptopens skjerm i samme høyde istedenfor at den står på skrått ned til siden på pulten. Tilbehør 649 NOK 649 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør