Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

Utvidelse til MacBook-lader med to ekstra USB-porter

Twelve South PlugBug Duo - Supercharge your MacBook Charger

  Art.nr: 1015440
 • Hurtiglader til iPad og iPhone
 • Utvider med 2 USB-porter
 • Konverter laderen til en internasjonal lader
 • Perfekt på reise
 • Fungerer med MagSafe

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

PlugBug Duo World er en dobbel 12 watts USB-lader som kan festes på baksiden av alle MacBook nettadaptere, inkludert USB-C og iPad nettadapter. Dette tilbehøret er en smart måte å utvide nyere generasjoner MacBook og MacBook Pro med ekstra lademuligheter uten å måtte bruke en av to USB-C-porter på en dongle. PlugBug Duo leveres med fem internasjonale snap-on-kontakter som konverterer MacBook-nettadapteren til flere internasjonale standarder, men kan også brukes som frittstående lader med to USB-porter.

Erstatter forsvunne USB-porter

Om du har en MacBook av nyere dato har du nok lagt merke til at den kun er utrustet med to USB-C-porter, som gjør det vrient å lade iPhone, trådløse hodetelefoner eller ørepropper, nødlader, iPad osv. via MacBooken. Hvis du ikke har behov for å utvide MacBooken med flere funksjoner kan du jo droppe å kjøpe en USB-hub eller dongle og heller utvide laderen som du allerede har. Da kan du lade MacBook og to ekstra USB-enheter via veggladeren du uansett må bruke for å lade opp laptopen.

Forvandle MacBook-laderen til en superlader

PlugBug Duo forbedrer nettadapteren til MacBook ved å snappes fast til standardladeren via MagSafe og utvider laderen med to USB-porter. Det røde underverket gjør at du kan lade MacBooken og to ekstra enheter omtrent overalt i verden. PlugBug Duo leveres med fem kontaktadaptere som konverterer stikkontakten til å passe i mer enn 150 land. Supersmud!

Tekniske spesifikasjoner

 • Leveres med 5 strømadaptere (Type A, Type C, Type G, Type I og Type A (Kina-varianten))
 • Fungerer blant annet i USA (Type A), Canada (A), Japan (A), Storbritannia (G), Europa (C), Australia (I) og Kina (A)
 • 2x USB-A 10 W 2,1 A
 • Passer alle Magsafe og USB-C-adaptere til Mac

1015440 1015440 Twelve South Twelve South PlugBug Duo - Supercharge your MacBook Charger 12-1706 PlugBug Duo World er en dobbel 12 watts USB-lader som kan festes på baksiden av alle MacBook nettadaptere, inkludert USB-C og iPad nettadapter. Dette tilbehøret er en smart måte å utvide nyere generasjoner MacBook og MacBook Pro med ekstra lademuligheter uten å måtte bruke en av to USB-C-porter på en dongle. PlugBug Duo leveres med fem internasjonale snap-on-kontakter som konverterer MacBook-nettadapteren til flere internasjonale standarder, men kan også brukes som frittstående lader med to USB-porter.Erstatter forsvunne USB-porterOm du har en MacBook av nyere dato har du nok lagt merke til at den kun er utrustet med to USB-C-porter, som gjør det vrient å lade iPhone, trådløse hodetelefoner eller ørepropper, nødlader, iPad osv. via MacBooken. Hvis du ikke har behov for å utvide MacBooken med flere funksjoner kan du jo droppe å kjøpe en USB-hub eller dongle og heller utvide laderen som du allerede har. Da kan du lade MacBook og to ekstra USB-enheter via veggladeren du uansett må bruke for å lade opp laptopen.Forvandle MacBook-laderen til en superladerPlugBug Duo forbedrer nettadapteren til MacBook ved å snappes fast til standardladeren via MagSafe og utvider laderen med to USB-porter. Det røde underverket gjør at du kan lade MacBooken og to ekstra enheter omtrent overalt i verden. PlugBug Duo leveres med fem kontaktadaptere som konverterer stikkontakten til å passe i mer enn 150 land. Supersmud!Tekniske spesifikasjonerLeveres med 5 strømadaptere (Type A, Type C, Type G, Type I og Type A (Kina-varianten))Fungerer blant annet i USA (Type A), Canada (A), Japan (A), Storbritannia (G), Europa (C), Australia (I) og Kina (A)2x USB-A 10 W 2,1 APasser alle Magsafe og USB-C-adaptere til Mac Strømadapter 649 NOK 649 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Strømadapter