Ergonomisk tastatur med håndleddstøtte

Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop

  Art.nr: 195366
  • Ergonomisk design
  • Delt tastaturlayout
  • Rund mus
  • Separat numerisk tastatur

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 149,-

Delbetal fra 141,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Sculpt Ergonomic Desktop

Sculpt Ergonomic Desktop er et avansert ergonomisk tastatur fra Microsoft. Det har vattert håndleddstøtte og er delt slik at håndleddene og armene automatiskt plasseres i en avslappene posisjon. Det konvekse designet gjør at det blir mer komfortabelt å skrive og bruke tastaturet i mange timer. Det reduserer problemer med håndledd og hender og forhindrer smerte eller begrenset mobilitet.

Naturlige vinkler

Når du slapper av i hendene er fingrene dine naturlig bøyde og det er akkurat derfor et bøyd tastatur er det beste og mest avslappende å bruke. Håndleddene blir da også plassert på en rak og nøytral måte slik at de ikke blir utsatt for unødvendig belastning. Også musen er designet for å gi deg maksimal avslapping og komfort. En Windowsknapp på siden av musen gjør at du kommer til startskjermen for Windows 8 med bare et trykk. 

Mus og tastatur er utstyrt med:

195366 Microsoft Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop L5V-00009 Sculpt Ergonomic DesktopSculpt Ergonomic Desktop er et avansert ergonomisk tastatur fra Microsoft. Det har vattert håndleddstøtte og er delt slik at håndleddene og armene automatiskt plasseres i en avslappene posisjon. Det konvekse designet gjør at det blir mer komfortabelt å skrive og bruke tastaturet i mange timer. Det reduserer problemer med håndledd og hender og forhindrer smerte eller begrenset mobilitet.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen>Naturlige vinklerNår du slapper av i hendene er fingrene dine naturlig bøyde og det er akkurat derfor et bøyd tastatur er det beste og mest avslappende å bruke. Håndleddene blir da også plassert på en rak og nøytral måte slik at de ikke blir utsatt for unødvendig belastning. Også musen er designet for å gi deg maksimal avslapping og komfort. En Windowsknapp på siden av musen gjør at du kommer til startskjermen for Windows 8 med bare et trykk. Mus og tastatur er utstyrt med: Trådløst tastatur 3,6 16 1149 NOK 1149 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Tastatur
  4. Trådløst tastatur