Trådløst tastatur med 10 meter rekkevidde

Logitech MX Keys Advanced Wireless Illuminated Keyboard - Graphite

  Art.nr: 1010065
  • Smart belysning med sensor
  • Opptil 5 måneders batteritid
  • Rekkevidde på 10 meter
  • Konkave taster
  • USB-C ladekabel

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 099,-

Delbetal fra 137,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech MX Keys er et trådløst tastatur av høy kvalitet designet for kreativitet og konstruert for koding. Den er veldig behagelig å skrive på takket være økt tastestabilitet som reduserer støy og optimaliserer respons så du føler, men ikke hører, hvert eneste tastetrykk. MX Keys varer i opptil 10 dager på full lading eller opptil 5 måneder med bakbelysningen av. Bruk den medfølgende USB-C-ladekabelen for å lade det.

Konkave taster

Flere tiår med Logitech-ekspertise er brukt for å utvikle Perfect Stroke-tastene – for å sikre at hvert eneste tastetrykk er jevnt, naturlig og presist. De konkave tastene er tilpasset formen på fingertuppene, og de runde kantene gir tilfredsstillende respons, uansett hvor du berører tasten. Hver eneste tast har et matt belegg slik at fingrene kan gli uanstrengt over tasteoverflatene.

Smart belysning  

Nærhetssensorer registrerer hendene dine og belyser tastaturet straks fingrene dine nærmer seg. De bakbelyste tastene nedtones gradvis når du forlater skrivebordet og sparer strøm for de inspirerende øyeblikkene. Bakbelysningens intensitet tilpasses automatisk etter lysforholdene, eller den kan justeres manuelt.

Stabilitet 

Økt tastestabilitet reduserer støy og optimaliserer respons så du føler, men ikke hører, hvert eneste tastetrykk. Hele rammen til MX Keys holdes sammen av en enkel metallplate for en bemerkelsesverdig solid konstruksjon som aldri sklir rundt på skrivebordet.

Lade med USB-C

MX Keys varer i opptil 10 dager på full lading eller opptil 5 måneder med bakbelysningen av. Bruk den medfølgende USB-C-ladekabelen for å lade det.

1010065 Logitech Logitech MX Keys Advanced Wireless Illuminated Keyboard - Graphite 920-009411 Logitech MX Keys er et trådløst tastatur av høy kvalitet designet for kreativitet og konstruert for koding. Den er veldig behagelig å skrive på takket være økt tastestabilitet som reduserer støy og optimaliserer respons så du føler, men ikke hører, hvert eneste tastetrykk. MX Keys varer i opptil 10 dager på full lading eller opptil 5 måneder med bakbelysningen av. Bruk den medfølgende USB-C-ladekabelen for å lade det. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Konkave taster Flere tiår med Logitech-ekspertise er brukt for å utvikle Perfect Stroke-tastene – for å sikre at hvert eneste tastetrykk er jevnt, naturlig og presist. De konkave tastene er tilpasset formen på fingertuppene, og de runde kantene gir tilfredsstillende respons, uansett hvor du berører tasten. Hver eneste tast har et matt belegg slik at fingrene kan gli uanstrengt over tasteoverflatene. Smart belysning   Nærhetssensorer registrerer hendene dine og belyser tastaturet straks fingrene dine nærmer seg. De bakbelyste tastene nedtones gradvis når du forlater skrivebordet og sparer strøm for de inspirerende øyeblikkene. Bakbelysningens intensitet tilpasses automatisk etter lysforholdene, eller den kan justeres manuelt. Stabilitet  Økt tastestabilitet reduserer støy og optimaliserer respons så du føler, men ikke hører, hvert eneste tastetrykk. Hele rammen til MX Keys holdes sammen av en enkel metallplate for en bemerkelsesverdig solid konstruksjon som aldri sklir rundt på skrivebordet. Lade med USB-C MX Keys varer i opptil 10 dager på full lading eller opptil 5 måneder med bakbelysningen av. Bruk den medfølgende USB-C-ladekabelen for å lade det. Trådløst tastatur 4,7 7 1099 NOK 1099 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Tastatur
  4. Trådløst tastatur