Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Bedre holdning og mindre belastning med Ergo K860

Logitech K860 Ergo Wireless keyboard

  Art.nr: 1012368
 • Buet og delt skriveramme
 • Tre lags håndleddstøtte
 • Bluetooth 5.0
 • Taster med perfekt nedslag
 • Håndleddsløft

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 190,-

Delbetal fra 144,-/mnd Info

Info
Logitech K860 Ergo Wireless keyboard
Bedre holdning og mindre belastning med Ergo K860

1 190,-


 • pris: 2 229,-
Legg pakken i handlevognen
Logitech K860 Ergo Wireless keyboard
Bedre holdning og mindre belastning med Ergo K860

1 190,-


 • pris: 2 019,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech ERGO K860 er et delt og buet ergonomsik tastatur som er utviklet for å gi deg en sunnere arbedisposisjon, mindre muskelbelastning og mer støtte. Du skriver mer naturlig og nøyaktig på et buet tastatur, fordi hendene og håndleddene dine posisjoneres rett over tastaturet og får god støtte. Underarmer og skuldre forblir avslappede og belastes mindre.

Bedre holdning, bedre resultater

ERGO K860s buede skriveramme vinkler hender, håndledd, fingre og underarmer i en naturlig posisjon. Du merker umiddelbart at du spenner deg mindre når du taster på K860 enn på et flatt tastatur.

ERGO K860 har også vist seg å redusere muskelaktiviten i øvre trapesmuskel, som sitter midt på ryggen og stabiliserer skulder- og nakkebevegelser.

Tre lag med komfort og støtte

Den polstrede håndleddstøtten plasserer underarmene rett over tastaturet, og gir 54% mer støtte enn flate tastaturer, samtidig som den reduserer bøyningen av håndleddet med 25%. 

 • Lag 1, overflatelaget: Et 0,5 mm slitesterkt og flekkbestandig strikket tekstillag som er enkelt å rengjøre og behagelig mot huden. 
 • Lag 2, støttelaget: Et 22 mm skumlag med høy tetthet som fordeler trykket jevnt og gir en behagelig, fast støtte.
 • Lag 3, komfortlaget: Et 4 mm lag med minneskum som bidrar til økt komfort og avslapning og gir deg en behagelig og individuelt tilpasset støtte.
ERGO K860s buede form og ergonomiske håndleddstøtte gir lavre muskelbelastning.

Perfekte tastetrykk

ERGO K860s delte skriveramme og buede form fremmer en mer ergonosmisk vinkel på hånd og håndledd og en naturlig plassering av fingrene. Dette gir deg en jevn og ultrapresis skriveopplevelse, og du vil merke at du skriver raskt, nøyaktig og mer fokusert. Fingrene glir uanstrengt over den matte overflaten, og de taktile detaljene gjør det enkelt å orientere seg. 

Gi håndleddene dine et løft

Under håndleddstøtten sitter to justerbare føtter som kan vinkles i 0°, -4° og -7°, slik at håndleddene dine får best mulig posisjon uansett om du sitter eller står. 

Hold håndleddene i en naturlig og behagelig posisjon, enten du sitter eller står, med den nyskapende håndleddsstøtten.
1012368 1012368 Logitech Logitech K860 Ergo Wireless keyboard 920-009168 Logitech ERGO K860 er et delt og buet ergonomsik tastatur som er utviklet for å gi deg en sunnere arbedisposisjon, mindre muskelbelastning og mer støtte. Du skriver mer naturlig og nøyaktig på et buet tastatur, fordi hendene og håndleddene dine posisjoneres rett over tastaturet og får god støtte. Underarmer og skuldre forblir avslappede og belastes mindre. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Bedre holdning, bedre resultater ERGO K860s buede skriveramme vinkler hender, håndledd, fingre og underarmer i en naturlig posisjon. Du merker umiddelbart at du spenner deg mindre når du taster på K860 enn på et flatt tastatur. ERGO K860 har også vist seg å redusere muskelaktiviten i øvre trapesmuskel, som sitter midt på ryggen og stabiliserer skulder- og nakkebevegelser. Tre lag med komfort og støtte Den polstrede håndleddstøtten plasserer underarmene rett over tastaturet, og gir 54% mer støtte enn flate tastaturer, samtidig som den reduserer bøyningen av håndleddet med 25%.  Lag 1, overflatelaget: Et 0,5 mm slitesterkt og flekkbestandig strikket tekstillag som er enkelt å rengjøre og behagelig mot huden. Lag 2, støttelaget: Et 22 mm skumlag med høy tetthet som fordeler trykket jevnt og gir en behagelig, fast støtte.Lag 3, komfortlaget: Et 4 mm lag med minneskum som bidrar til økt komfort og avslapning og gir deg en behagelig og individuelt tilpasset støtte. Perfekte tastetrykk ERGO K860s delte skriveramme og buede form fremmer en mer ergonosmisk vinkel på hånd og håndledd og en naturlig plassering av fingrene. Dette gir deg en jevn og ultrapresis skriveopplevelse, og du vil merke at du skriver raskt, nøyaktig og mer fokusert. Fingrene glir uanstrengt over den matte overflaten, og de taktile detaljene gjør det enkelt å orientere seg.  Gi håndleddene dine et løft Under håndleddstøtten sitter to justerbare føtter som kan vinkles i 0°, -4° og -7°, slik at håndleddene dine får best mulig posisjon uansett om du sitter eller står.  Trådløst tastatur 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Tastatur
 4. Trådløst tastatur