Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst medietastatur med ti meters rekkevidde

Logitech K400 Plus Dark Grey

  Art.nr: 221024
  • Trådløst medietastatur
  • 10 meters rekkevidde
  • Stille taster
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech K400 Plus

Logitech K400 Plus er en videreutvikling av den tidligere suksessmodellen K400. Dette er et trådløst medietastatur som gjør det enkelt og behagelig å surfe på nettet på TVen din. Tastaturet er laget for bruk i sofa eller godstolen der du har en TV tilkoblet til en datamaskin. I tillegg til det kompakte og smarte designet har tastaturet en rekkevidde på 10 meter samt ekstra lang batterilevetid. Det eneste du trenger å gjøre er å tilkoble den ultrakompakte Unifying-mottakeren til en ledig USB-port og deretter er det bare å kjøre på.

Forbedret design

Flere forbedringer er  endret opp mot forgjengeren. Blant annet er mediatastene er nå flyttet nærmere touch-paden og tastene mer stillegående enn tidligere. Den 3,5" store touch-paden er nå også kompatibel med flere finger bevegelser enn tidligere. Opplev problemfri kontroll over din hjemmeunderholdning! 

Laget for media

K400 Plus har en enkel layout med smarte funksjoner. Tastaturet har lett tilgjengelige mediataster og hurtigtaster slik at du skal få en så praktisk brukeropplevelse som mulig

10 meter rekkevidde

Med 10 meter rekkevidde trenger du ikke å flytte sofaen eller godstolen hver gang du skal bruke ditt underholdning-system. Du kan enkelt veksle mellom å se på film, surfe på nettet, chatte og mye mer, alt uten problemer og avbrudd. Den trådløse kommunikasjonen kan variere etter driftsmiljø og datakonfigurasjon.

Ekstra lang batteritid 

Få opp til 18 måneder batteritid, noe som praktisk talt eliminerer irritasjonen ved å bytte batterier jevnlig. Bruk AV/PÅ-bryteren for å spare på batteriet ytterligere. Du kommer mest sannsynlig til å glemme at tastaturet bruker batterier i det hele tatt. For å komme raskt i gang så medfølger det 2 stk. AA-batterier.

221024 Logitech Logitech K400 Plus Dark Grey 920-007141 Logitech K400 Plus Logitech K400 Plus er en videreutvikling av den tidligere suksessmodellen K400. Dette er et trådløst medietastatur som gjør det enkelt og behagelig å surfe på nettet på TVen din. Tastaturet er laget for bruk i sofa eller godstolen der du har en TV tilkoblet til en datamaskin. I tillegg til det kompakte og smarte designet har tastaturet en rekkevidde på 10 meter samt ekstra lang batterilevetid. Det eneste du trenger å gjøre er å tilkoble den ultrakompakte Unifying-mottakeren til en ledig USB-port og deretter er det bare å kjøre på. Forbedret design Flere forbedringer er  endret opp mot forgjengeren. Blant annet er mediatastene er nå flyttet nærmere touch-paden og tastene mer stillegående enn tidligere. Den 3,5" store touch-paden er nå også kompatibel med flere finger bevegelser enn tidligere. Opplev problemfri kontroll over din hjemmeunderholdning!  Laget for media K400 Plus har en enkel layout med smarte funksjoner. Tastaturet har lett tilgjengelige mediataster og hurtigtaster slik at du skal få en så praktisk brukeropplevelse som mulig 10 meter rekkevidde Med 10 meter rekkevidde trenger du ikke å flytte sofaen eller godstolen hver gang du skal bruke ditt underholdning-system. Du kan enkelt veksle mellom å se på film, surfe på nettet, chatte og mye mer, alt uten problemer og avbrudd. Den trådløse kommunikasjonen kan variere etter driftsmiljø og datakonfigurasjon. Ekstra lang batteritid  Få opp til 18 måneder batteritid, noe som praktisk talt eliminerer irritasjonen ved å bytte batterier jevnlig. Bruk AV/PÅ-bryteren for å spare på batteriet ytterligere. Du kommer mest sannsynlig til å glemme at tastaturet bruker batterier i det hele tatt. For å komme raskt i gang så medfølger det 2 stk. AA-batterier. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Trådløst tastatur 4,4 81 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Tastatur
  4. Trådløst tastatur