Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst tastatur for Mac

Apple Magic Keyboard - Norwegian

  Art.nr: 228919
  • Norsk layout
  • Slankt design
  • Oppladbart batteri
  • Trådløs tilkobling
1 089,-

Delbetal fra 136,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Apple Magic Keyboard - Norsk

Apple Magic Keyboard har fått nytt slankt design, innebygd oppladbart batteri og enda bedre tastefunksjoner. Den forbedrede saksemekanismen gjør at hver eneste tast er mer stabil og beveger seg mer effektivt.

Magic Keyboard har også fått en lavere profil, så det er mer behagelig å skrive. Tastaturet kobles automatisk til Macen, så du kan begynne å jobbe med det samme. Batteriet varer i hele en måned eller mer, før det må lades opp igjen.     

Anbefalt tilbehør

Apple Magic Trackpad 2
(4 stk)

1 289,-

228919 Apple Apple Magic Keyboard - Norwegian MLA22H/A Apple Magic Keyboard - Norsk Apple Magic Keyboard har fått nytt slankt design, innebygd oppladbart batteri og enda bedre tastefunksjoner. Den forbedrede saksemekanismen gjør at hver eneste tast er mer stabil og beveger seg mer effektivt. Magic Keyboard har også fått en lavere profil, så det er mer behagelig å skrive. Tastaturet kobles automatisk til Macen, så du kan begynne å jobbe med det samme. Batteriet varer i hele en måned eller mer, før det må lades opp igjen.      Trådløst tastatur 5 1 1089 NOK 1089 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Tastatur
  4. Trådløst tastatur