Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst tastatur og mus – perfekt på kontoret

Logitech MK270 Wireless combo (Nordic)

  Art.nr: 1012948
  • Nordisk layout
  • Åtte hurtigtaster
  • Lang batteritid
  • Lang rekkevidde
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech MK270 er en pakke med trådløs mus og trådløst tastatur som er perfekt både på hjemmekontoret og på det vanlige kontoret. Det kommuniserer via den inkluderte adapteren som kobles i USB-porten på datamaskina.

Trådløs 2,4 GHz-teknologi

Med den trådløse teknologien som går over 2,4 GHz når du en rekkevidde på opptil 10 meter, og du har en rask og pålitelig tilkobling stort sett uten delay.

OBS! Signalet kan forstyrres av vegger og ting i metall som kommer mellom sender og tastatur/mus.

Lang batteritid

Avhengig av bruksmengde kan batteriene vare i flere måneder, og du kan også spare strøm ved å skru av både tastatur og mus når det ikke er i bruk ved hjelp av av- og på-knappene på enhetene.

1012948 Logitech Logitech MK270 Wireless combo (Nordic) 920-004535 Logitech MK270 er en pakke med trådløs mus og trådløst tastatur som er perfekt både på hjemmekontoret og på det vanlige kontoret. Det kommuniserer via den inkluderte adapteren som kobles i USB-porten på datamaskina. Trådløs 2,4 GHz-teknologi Med den trådløse teknologien som går over 2,4 GHz når du en rekkevidde på opptil 10 meter, og du har en rask og pålitelig tilkobling stort sett uten delay. OBS! Signalet kan forstyrres av vegger og ting i metall som kommer mellom sender og tastatur/mus. Lang batteritid Avhengig av bruksmengde kan batteriene vare i flere måneder, og du kan også spare strøm ved å skru av både tastatur og mus når det ikke er i bruk ved hjelp av av- og på-knappene på enhetene. Mus og tastaturpakke 3,7 3 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Tastatur
  4. Mus og tastaturpakke