Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst tastatur og mus

Andersson KDS 1.5 Silent

  Art.nr: 1002049
  • Trådløst tastatur
  • Trådløs, ergonomisk mus
  • Trådløs 2,4 GHz RF teknologi
  • Rekkevidde på opp til 10 meter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Andersson KDS 1.5 Silent er et trådløst tastatur med ergonomisk, trådløs mus.

Lekkert, trådløst tastatur

Det kompakte tastaturet drives med 1 stk AA-batteri(medfølger). Tastene har behagelig følelse og det finnes i tillegg funksjonstaster for multimedia. Med hjelp av disse tastene kan du enkelt styre funksjoner som heve og senke lydnivået, bytte spor, åpne en webleser, kalkulator, e-post m.m.

Trådløs, ergonomisk mus

Den trådløsa musen er utrustet med optisk sensor med 1000 dpi detaljert følsomhet. Du blar deg smidig igjennom internettsider med hjelp av scrollehjulet. Også denne musen drives med 1 stk AA-batteri(medfølger). Den er ergonomisk og derfor føles ekstra behagelig i bruk. Passformen kan på sikt motvirke arbeidskader som smerte i arm, håndledd og hånd.

Dvalemodus

Musen og tastaturet går automatisk i dvalemodus etter 8 minutter. På denne måten holder batteriene seg lenger. Du aktiverer dem igjen med bare å fortsette å trykke, klikke eller scrolle.

1002049 Andersson Andersson KDS 1.5 Silent SMK-48350AG Andersson KDS 1.5 Silent er et trådløst tastatur med ergonomisk, trådløs mus. Lekkert, trådløst tastatur Det kompakte tastaturet drives med 1 stk AA-batteri(medfølger). Tastene har behagelig følelse og det finnes i tillegg funksjonstaster for multimedia. Med hjelp av disse tastene kan du enkelt styre funksjoner som heve og senke lydnivået, bytte spor, åpne en webleser, kalkulator, e-post m.m. Trådløs, ergonomisk mus Den trådløsa musen er utrustet med optisk sensor med 1000 dpi detaljert følsomhet. Du blar deg smidig igjennom internettsider med hjelp av scrollehjulet. Også denne musen drives med 1 stk AA-batteri(medfølger). Den er ergonomisk og derfor føles ekstra behagelig i bruk. Passformen kan på sikt motvirke arbeidskader som smerte i arm, håndledd og hånd. Dvalemodus Musen og tastaturet går automatisk i dvalemodus etter 8 minutter. På denne måten holder batteriene seg lenger. Du aktiverer dem igjen med bare å fortsette å trykke, klikke eller scrolle. Mus og tastaturpakke 4 40 99 NOK 99 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Tastatur
  4. Mus og tastaturpakke