Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Signature Type Cover-tastatur til Surface Pro

Microsoft Surface Pro Signature Type Cover Ice Blue

  Art.nr: 1012504
 • Til Surface Pro
 • Touchpad og nordisk layout
 • Magnetisk feste
 • Alcantara-tekstil

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

Variant Blå

1 498,-

Delbetal fra 170,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Signature Type Cover er et kombinert tastatur og beskyttende deksel til Surface Pro. Tastaturet festes raskt og enkelt ved hjelp av magneter. Signature Type Cover bidrar til å effektivisere skrivearbeid, mailer og annet tekstarbeid, samt arbeid som kan trenge musepeker for nøyaktighet. Layouten på tastaturet er nordisk fullstørrelse inkludert funksjonstaster, hurtigtaster og touchpad.

Surface Pro keyboard i solnedgang etter en lang tur på stranda

Et personlig tastatur

Signature Type Cover er dekket av Alcantara, et eksklusivt tekstilmateriale med et mer spennende utseende enn vanlige svarte tastatur. Alcantara produseres i Italia og brukes blant annet i biler, klær og innredning. En egenskap ved Alcantara er at det blir noe mørkere med tiden, noe som gir deg et helt unikt tastatur ingen andre har.

Kompatibilitet

 • Surface Pro
 • Surface Pro 3
 • Surface Pro 4
 • Surface Pro 6
 • Surface Pro 7
1012504 Microsoft Microsoft Surface Pro Signature Type Cover Ice Blue FFP-00129 Signature Type Cover er et kombinert tastatur og beskyttende deksel til Surface Pro. Tastaturet festes raskt og enkelt ved hjelp av magneter. Signature Type Cover bidrar til å effektivisere skrivearbeid, mailer og annet tekstarbeid, samt arbeid som kan trenge musepeker for nøyaktighet. Layouten på tastaturet er nordisk fullstørrelse inkludert funksjonstaster, hurtigtaster og touchpad. Et personlig tastatur Signature Type Cover er dekket av Alcantara, et eksklusivt tekstilmateriale med et mer spennende utseende enn vanlige svarte tastatur. Alcantara produseres i Italia og brukes blant annet i biler, klær og innredning. En egenskap ved Alcantara er at det blir noe mørkere med tiden, noe som gir deg et helt unikt tastatur ingen andre har. Kompatibilitet Surface ProSurface Pro 3Surface Pro 4Surface Pro 6Surface Pro 7 Tastatur 1498 NOK 1498 NewCondition Discontinued
 1. Data og nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Tastatur