Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Trådløs mus og tastatur med lavt strømbruk

Logitech Wireless Combo MK520

  Art.nr: 156656
  • Trådløs mus og tastatur
  • Ergonomisk design
  • Medietaster
  • God batterikapasitet
  • 3 års garanti

Internett

På lager (1-5 virkedagers leveringstid)

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager.
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Logitech® Wireless Combo MK520 er en pakke med mus og tastatur. Både musen og tastaturet er godt ergonomisk tilpasset og har god batterikapasitet.

God komfort
Musen har runde kanter, som gjør at den ligger godt inne i håndflaten når du bruker den. I tillegg har den et gummigrep på siden, som gir deg et ekstra godt tak. Tastaturet har taster som er formet etter fingrene, slik at fingrene ligger naturlig på tastaturet. Det er også egne medietaster på tastaturet, slik at du med et tastetrykk kan endre spor eller lyden når du spiller av musikk eller filmer.

Logitech MK520 har en meget liten mottaker, som betyr at den kan stå i en bærbar maskin selv om du er ute på reisefot. Dermed er du alltid klar til å bruke musen eller tastaturet.

Utmerket batterikapasitet
Med Logitech MK520 trenger du ikke å bekymre deg for å gå tom for strøm når du minst venter det. Tastaturet har en batterilevetid på opp til tre år, mens musen holder opp til ett år.
 

Logitech Logitech Wireless Combo MK520 920-002602 Logitech® Wireless Combo MK520 er en pakke med mus og tastatur. Både musen og tastaturet er godt ergonomisk tilpasset og har god batterikapasitet. God komfort Musen har runde kanter, som gjør at den ligger godt inne i håndflaten når du bruker den. I tillegg har den et gummigrep på siden, som gir deg et ekstra godt tak. Tastaturet har taster som er formet etter fingrene, slik at fingrene ligger naturlig på tastaturet. Det er også egne medietaster på tastaturet, slik at du med et tastetrykk kan endre spor eller lyden når du spiller av musikk eller filmer. Logitech MK520 har en meget liten mottaker, som betyr at den kan stå i en bærbar maskin selv om du er ute på reisefot. Dermed er du alltid klar til å bruke musen eller tastaturet. Utmerket batterikapasitet Med Logitech MK520 trenger du ikke å bekymre deg for å gå tom for strøm når du minst venter det. Tastaturet har en batterilevetid på opp til tre år, mens musen holder opp til ett år.   Tastatur 4 1 349 NOK 349 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Tastatur