Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stilig tastatur med bakgrunnsbelysning fra Logitech

Logitech Illuminated Keyboard K740

  Art.nr: 196615
  • Bakgrunnsbelysning
  • Tynn design
  • Håndleddsstøtte
  • Lave, lydløse taster
1 049,-

Delbetal fra 132,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Logitech Illuminated Keyboard K740

K740 er et pent og stilig tastatur fra Logitech med bakgrunnsbelysning. Tastene er tydelige, lyse og enkle å se, slik at du uten problemer kan bruke det selv om det er mørkt i rommet. Belysningen kan justeres manuelt. Det har en myk håndleddsstøtte, taster av normal størrelse og Logitechs PerfectStroke-funksjon slik at hvert trykk blir komfortabelt og lydløst.

Det er veldig tynt- kun 9,3 mm fra rammen til tastene- og tar meget lite plass på skrivebordet. En god blanding av funksjon og design!

Bakgrunnsbelyste taster

Med K740 kan du skrive eller spille på en komfortabel måte, selv om det er mørkt. Bokstavene er de eneste som er opplyst og de er enkle å se uten at du blir forstyrret av annet. 

Tynn profil

Den meget tynne profilen gjør at det ser pent og rent ut når det står på skrivebordet. Kanten på rammen er gjennomsiktig hvilket gir et stilig inntrykk.

Myk håndleddsstøtte

Den myke håndleddsstøtten gjør at hånd og håndledd har en ergonomisk plassering på tastaturet og risikoen for belastingskader minsker. 

Logitech PerfectStroke™-tastatursystem

Logitech PerfectStroke™-tastatursystem gjør hvert trykk lydløst og naturlig, selv om du trykker på siden av tasten. Det er av normal størrelse og alle taster sitter der du er vant til slik at du kan skrive raskt og lett fra begynnelsen.

Pakken inneholder:

Logitech Illuminated Keyboard K740

Bruksanvisning

3 års garanti og komplett produktsupport

Kompatibelt med Windows 8/7/XP eller Vista.

196615 Logitech Logitech Illuminated Keyboard K740 920-005692 Logitech Illuminated Keyboard K740 K740 er et pent og stilig tastatur fra Logitech med bakgrunnsbelysning. Tastene er tydelige, lyse og enkle å se, slik at du uten problemer kan bruke det selv om det er mørkt i rommet. Belysningen kan justeres manuelt. Det har en myk håndleddsstøtte, taster av normal størrelse og Logitechs PerfectStroke-funksjon slik at hvert trykk blir komfortabelt og lydløst. Det er veldig tynt- kun 9,3 mm fra rammen til tastene- og tar meget lite plass på skrivebordet. En god blanding av funksjon og design! Bakgrunnsbelyste taster Med K740 kan du skrive eller spille på en komfortabel måte, selv om det er mørkt. Bokstavene er de eneste som er opplyst og de er enkle å se uten at du blir forstyrret av annet.  Tynn profil Den meget tynne profilen gjør at det ser pent og rent ut når det står på skrivebordet. Kanten på rammen er gjennomsiktig hvilket gir et stilig inntrykk. Myk håndleddsstøtte Den myke håndleddsstøtten gjør at hånd og håndledd har en ergonomisk plassering på tastaturet og risikoen for belastingskader minsker.  Logitech PerfectStroke™-tastatursystem Logitech PerfectStroke™-tastatursystem gjør hvert trykk lydløst og naturlig, selv om du trykker på siden av tasten. Det er av normal størrelse og alle taster sitter der du er vant til slik at du kan skrive raskt og lett fra begynnelsen. Pakken inneholder: Logitech Illuminated Keyboard K740 Bruksanvisning 3 års garanti og komplett produktsupport Kompatibelt med Windows 8/7/XP eller Vista. Kablet tastatur 4,3 15 1049 NOK 1049 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Tastatur
  4. Kablet tastatur