Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Prisgunstig bakgrunnbelyst tastatur i flere farger

Andersson KDW 2.0

  Art.nr: 1002046
 • Hurtigtaster for multimedia
 • Nordisk layout
 • Bakgrunnbelyst
 • Tilkobling via USB
 • Plug & play

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Stilig bakgrunnbelyst tastatur

Andersson KDW 2.0 er et stilig og pent designet tastatur. Koble inn det enkelt via USB-porten på din data og du er klar til å begynne å bruke tastaturet. Tastaturet har bakgrunnbelysning og fungerer å brukes i alle miljøer. Med 12 stykk smarte multimediataster styrer du din media effektivt via ulike kombinasjoner.

Gjør ditt tastatur personlig 

Tastaturet kommer med flere farger og du velger selv enkelt hvilket du ønsker. Farger som kan velges mellom er blå, grønn, rød, cyan, gul og lila. For enda heftigere effekt så er KWD 2.0 utstyrt med et endringsmønster som går igjennom alla fargene. 

Anbefalt tilbehør

(0 stk)
 • Kjølende gel
 • Underside av gummi
 • Sydde kanter

199,-

Andersson Andersson KDW 2.0 SK-617EL Stilig bakgrunnbelyst tastatur Andersson KDW 2.0 er et stilig og pent designet tastatur. Koble inn det enkelt via USB-porten på din data og du er klar til å begynne å bruke tastaturet. Tastaturet har bakgrunnbelysning og fungerer å brukes i alle miljøer. Med 12 stykk smarte multimediataster styrer du din media effektivt via ulike kombinasjoner. Gjør ditt tastatur personlig  Tastaturet kommer med flere farger og du velger selv enkelt hvilket du ønsker. Farger som kan velges mellom er blå, grønn, rød, cyan, gul og lila. For enda heftigere effekt så er KWD 2.0 utstyrt med et endringsmønster som går igjennom alla fargene.  Kablet tastatur 199 NOK 199 NewCondition InStock
 1. Data & Nettbrett
 2. Tilbehør
 3. Tastatur
 4. Kablet tastatur