Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Håndleddstøtte med minneskum

HyperX Wrist Rest

  Art.nr: 1007878
  • Kjølende gel
  • Underside av gummi
  • Sydde kanter
  • Ergonomisk designet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

HyperX Wrist Rest er en kjølende håndleddstøtte med minneskum for tastaturet og håndleddet når du spiller favorittspillene dine. Det er ergonomisk designet for tastatur av normal størrelse og sikrer at håndleddene dine er avslappet.

På undersiden er det mønstret gummi som sikrer at håndleddbeskyttelsen holder seg på plass.

Kjølende gel

Med en kjølende gel holder du deg kjølig under intense spilløkter og med minneskum, mister håndleddstøtten.

1007878 HyperX HyperX Wrist Rest HX-WR HyperX Wrist Rest er en kjølende håndleddstøtte med minneskum for tastaturet og håndleddet når du spiller favorittspillene dine. Det er ergonomisk designet for tastatur av normal størrelse og sikrer at håndleddene dine er avslappet.På undersiden er det mønstret gummi som sikrer at håndleddbeskyttelsen holder seg på plass. Kjølende gel Med en kjølende gel holder du deg kjølig under intense spilløkter og med minneskum, mister håndleddstøtten. Tastatur 5 3 199 NOK 199 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Tilbehør
  3. Tastatur